TuanaYldrm 39 haftalık hamileyim ara ara az miktarda suyum geliyor bunu yaşayan varmı bu durumda ne kadar sonra doğum başlar bilgisi olan yardımcı olabilirmi
NekwaSultan TuanaYldrm Canim sen bugun mutlaka git dr.a Allah korsun suyun biter bilemezsin dr anlar. Zaten oyle bir durum yoksa eve gonderirler dr.un gelince yine gidersin
Busrakorkmazz TuanaYldrm benimde az az gelmişti doktora gittim Doğum başlamıştı akşamına doğurdum ve su azalınca bebek için tehlikeli
Melos Su sızıntı şeklinde de gelebilir ama bebeğin suyu azalabilir tehlikeli. Bi doktora görünün bence
TuanaYldrm Melos doktorum şuan şehir dışında gidemiyorum o yüzden canım az az geliyor zaten acaba hepsi gelmeden önce az az mı geliyor diye düşünüyorum
SelinzgrSgan Gitmen gerekiyo hastaneye doktorun olsun veya olmasın 6 gün önce doğum yaptım suyum azcık geliyodu yatısım yapıldı müşade altında kaldım susuz kalmasın bebişin ertesi gün doğurdum gerçi ben 😊 Rabbim hayırlı doğumlar nasıp etsin ❤️
TuanaYldrm SelinzgrSgan sonrasında su kesen mi açıldı da doğum yaptın canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah
Deletedmom15257 TuanaYldrm dr gitmeniz gerekiyo kesenizde yırtılma olmuşsa hem siz risktesiniz hemde bebeğimiz hemen musade altina alinmalisiniz enfeksiyon riskiniz ve bebehe gecme riski cok cokkk yuksek durmadan dr gidin lutfen..
TuanaYldrm Gittim ama alttan muayene etti bu sefer de sancım arttı kanamam var eve gönderdi bu halde napcam bilmiyorum