Makskala Nar yenir mi kimisi yenmez filan diyo anlamadım neden. Geçen hafta yedim şimdi de istiyorum yemek ama korktum. Bilgisi olan var mı yenir mi yenmez mi diye 🤷🏻♀️
Fundacanik Makskala Ne zaman canım istese yiyorum zararlımıymış ki. Meyvenin ne zararı olabilir ki.😊 heleki canın istiyosa😁
Omerin-annesi Makskala neden yenilmesin ki ben hamileligimin başından beri gunde yarım nar tüketiyorum üstelik riskli Bi gebelik geçirmeme rağmen nar dusuge sebep olur gibi hurafelere inanma canım aksine faydalıdır hiç Bi yan etkisini görmedim şimdiye kadar
bircicekannesii Makskala yenir ben gayette suyunu sıkıp içiyorum ama gün aşırı olmasın yinede herşeyin fazlası zarar sonuçta ama netten de araştırabilirsin aksine faydası çok 😊
Melikeakarsu Makskala valla bnde 11 haftalik. Hamileyim dün yedim nar 😅😅nolcak ki ya allah esirgesin narla gidecekse bebek herkes nar yesin kürtaja gerek kalmasin bir porsiyon narla bisi olmaz insallah rabbim esirgesin 🙏🏻🧿
Kubraalisoy Makskala bende yiyorum ama bende duydum ilk 3 ayda dikkat edilmeli nar fazla yiyilmemeli ama bende yiyorum canm 11 haftadaym geçen hafta hergün bi tane yidim gitti öncesindede yiyordum😂
Ayaz_Kuzum Makskala gunde 1 nar ya da 1 bardak nar suyu icilebilir canim:) Bununla ilgili bir blog yazisi vardi👇🏻 [https://www.mutluanneleriz.com/2021/10/27/hamilelikte-nar-tuketimi-nasil-olmalidir-nar-yemek-dusuge-sebep-olur-mu/]
AdenEva Makskala yenirr mis gibi yenir günde 2 tane kafam kadar nar yiyorum daha bıraksalar da yerim meyve sonuçta ne zararı olacak yiyin
Zehraspl Makskala Canim uygulamadaki bloga gir orda ayrintili yaziyo nar zararli degil aksine yararli gunde 1 tane nar tuketmek gerek cekirdegi cok faydaliymis ben her gun yerim
Zeyno2016 Makskala Aksine nar çok faydalı bi meyve bende yiyorum hemde baya yiyorum kanı az olanlarada tavsiye ederim tatlı narı kan artımında qayet başarılı bi meyve❤
demet2020 Makskala ben nar aşermiştim gece gece. Eşim getirmişti iki narı beş dk de yediydim. Kızım beş aylık bir şey de olmadı 😁
Zeyno2016 Ben ilk nara aşermişdim bunuda söyliyim dedim 😂 ilk 2 ay hiç bişey canım istemiyodu nar yiyodum tek😁