Hayalim38 Merhabalar kaysei Hüma Hastanesi’nde detaylı ultarsona girenler varmı yakın zamanda memnun kaldınız mı güzel inceleniyormu bebek nasipse 17 Kasım’da giricem bende detaylıya
Zehraspl Hayalim38 ben girdim toplam45 dk baktilar herseyine bakti hatta banada gosterdi doktor her yerini
Meryemgozde Hayalim38 sabah 9 da bizimki çok erken olmasının sebebi normalde 16 kasımda Ama doktor musait değilmiş 17 kasıma aldılar
Hayalim38 Serapcemre Kendi doktorum Hüma da canm o sebebten orda yaptırıyorum ama işte o kadar para vericez madem inşallah ilgili olurlar
Serapcemre Hayalim38 benm doktorumda kayseri erciyesteydi ben kızılaya gittm orda yaptırmak zorunda değilsin ki
Annecann Hayalim38 canım hüma da kim bakıyor ayrıntılı ultrasona ve ne kadar ücret ödedin? Ben de orda dinçer sümere gidiyorum
Hayalim38 Meryemgozde bizimkide normalde 13 kasımdı ama hastanedej arayıp Ogün doktorun olmayacağını söylediler 17 kasıma gün verdiler inşallah bir değişiklik olmazsa eğer🥰
Hayalim38 Meryemgozde Merhaba cnm bugün girdinmi detaylı ultarsona nasıl geçti bizde bugün giriyoruz saat 3.30 da heycanlandim🙈 güzel ilgilendirdilermi acaba
Meryemgozde Hayalim38 kuzum yeni gördüm bildirimi girdim çok sükür hayırlı haberle çıktık 2 ultrason cihazıyla baktı diğeri yeni gelmiş heralde sen ne yaptın inşallah iyidir sonucun cinsiyetin belli mi ? 😊
Hayalim38 Meryemgozde iyi bari canm çok şükür bizde sorunsuz geçtik şükür herşeyi normal dedi🥰önce yüzünü göstermedi bı 20 dk sonra geri girdik yaromda olsak renkli ultarsonda baktı doktor sağolsun 🤭hayran kaldım desem yeridir doktorda gerçekten güzel ilgilendi
Meryemgozde Hayalim38 demi aynen öyle bizde yarım aldık cok sükür yüzünü gördük seninki kaç hafta kaç kg çıktı kuzum 😊 cinsiyeti öğrendin mi
Hayalim38 Meryemgozde bize yanlız ultarason kağıdı vermediler CD vereceklerini söylediler ama bir sorun çıktı atamadık bı gelisimizde alın dediler sadece haftamız 21+0 dı zaten cnm ultrason da 21+1 çıktı 414 Gr ağırlığı dedi🥰siz kaçıncı haftasiniz kaç Gr dediler🥰
Meryemgozde Hayalim38 ben 22. Haftadayım 😊 hayırlısı olsun inşallah ben telefona cekmiştim resim olarak
Hayalim38 Annecann radyoloji doktoru cnm Ufuk dasar ismi memnun kaldık biz açıkçası ücreti ayın 10 undan beridir zam geldi tüm ücretlere dediler 350 TL ödedik doktor muayne ücretleride artmış benim doktorumda Cahit gözüakça
Hayalim38 Annecann Valla ben iki defa girdim hareket etmedi yüzünü dönmedi 20 dk ara ile 2 defa girdim toplamda yarım saat civarı olmuştur sanırım muayne süresi