Melikeb19 MahmutDilanDemir 👋🏻👋🏻 Beennnnn ama biraz tersten ben 😅gündüz çılgınlar gibi uyuyorum gece sabaha kadar tık Yok
Susamtanesii Ay bende uyuyamıyorum dönemiyorum canım yanıyor son 1 hafta Rabbim nasip ederse heyecan korku merak hepsi var uyku yok ama ;)
Annesinin1tanesi MahmutDilanDemir ne güzel uykmda hiçbir problem yoktu nerden çıktı şimdi bu 😭😭valla uykunun en güzel saatlernde uyuyamamkta kötüymüş 🤣
Annesinin1tanesi MahmutDilanDemir 37+3 oldu Şuan herşey norml gidiyor saat 14.00 de randevm var çatı muayenem var bakalm doktor ne dcek norml düşünüyorum
Bizartik5kisiyiz 36+6 dan selamlar. 12 gibi uykum geliyor uyuyorum 2 de terlemis sekilde uyanıyorum. Uyku kacti gitti. Sabah ezanina kadar dönüp duruyorum 😣
Mehtapkz Annesinin1tanesi offf su cati muayanesi ben korkuyorum ya ondan nedense yani bi insan parmk sokup nasil anlayabiliorki catinin yumusakligini veya acilip acilmadigini
Mehtapkz Ben 26 haftaligim ama bendede uyku yok son haftalarda nolurim bilmem hem cok sicak nem var kapilar sonuna kadr acik ama esmiyor... sirtim belim bacaklarim agrior nasil yatacagimi anlamis degilim