Eymen_Enis_Ser KızLar HayırLı GünLer Herkese İkinci Sezeryandan Çok Ama Çok Korkuyorum AraLığın İLk Haftası Kısmetse Ve Ben Çok Korkuyorum Geçmiyor Bir TürLü Ne Yapcam Ben BöyLe Bir AkıL Verin Bana 🤦♀️🤷♀️
Asiye_89 Eymen_Enis_Ser Benim ilk bende korkuyorum ama yapacak birşey yok bebek oradab çıkacak eninde sonunda öyle düşün birde ikinci bak ilkinden tecrübelisindir oku kendini Ayetel Kürsi oku korkun gelince güzel düşün. Ben de Cook korkyyrm ama ne yapalım herkes aynı inan herkes korkuyor korkmuyorum diyen yalan dio bence 😂
Asiye_89 Eymen_Enis_Ser Birde benim normal mi sezeryan mi oluck o bile belli dgl bu belirsizlik beni dhaa çok geriyor 😬
Zehraspl Eymen_Enis_Ser Valla bende ilk baslarda cok korkuyodum suandada biraz tedirginim dogumdan sonraki surec icin 3 yasinda kizim var nasil karsiliycak ikisinede yetebilecekmiyim die tedirginim ama allah buyuk
Zehraspl Asiye_89 bende ilkinde korkuyodum ama korkulacak gibi birsey yok uyuyorum uyaniyorum bebegim kucagimda 🤣
Zehraspl Eymen_Enis_Ser evet canim ilki makattan geldigi icin mecbur sezeryan oldum buda ilki sezeryan oldugu icin mecbur sezeryan olcak
Zehraspl Eymen_Enis_Ser Yok valla korkmuyorum erken dogumdan cok korkuyorum sadece bide kizimla ogluma ayni anda yetebilecekmiyim die tedirginim
Zehraspl Eymen_Enis_Ser ilk dogumumda sabaha doguma giricektim gece sabaha kadar sezeryan dogum videolari izledim sabah girdim ameliyathaneye malzemelere bakiyodum oorkarsin dio hemsire ne korkcam ya siz bana boyle boyle yapcaksiniz die anlattim kadin sok oldu nerden bilyn diyo dedim sabah kadar izledim video hicte korkmadim baya sasirmisti hemsireler🤣🤣