Merve171214 Yase20 O haftalarda bana sadece Dramamine ilaç fayda etti doktorunza sorun isterseniz bnm doktorum yazmştı
RumeysaNur34 Yase20 bende de öyle olmuştu 20 haftaya kadar serum ile idare ettim 10 kilo verdim açlıktan şuan 26 haftalığım kusmam yeni azaldı ama arada devam ediyor doktoruna söyle canım bir serum yazacaktır
Neslikra06 Bende öyleydim şu an 14+2 yim şükür ne bulantı ne kusma hiçbiri kalmadı son bir kaç gündür..ama koku hassasiyeti hala devam ediyor ve soğan sarımsak vs yiyemiyorum hala
Mervevera Benim 15.haftam prilam kullanmama rağmen 4.haftadan beri kusma devam ediyor 62 kilo ile hamile kalmıştım su an 57 kiloya dustum .hiç bir iş yapamıyorum yemek yiyemiyorm
Eslemim34 Mervevera Ben hiç bişi yiyemiyorum çevremdekiler ye bebeğe zarar olur gelişmez diyorlar sizce öyle mi daha 6 haftalık
Yase20 Eslemim34 Ben o haftalarda elma armut ile beslendim sadece etrafa hiç kulak asma yavrularımız 3 ve 4. Aya kadar bizden kanımızdan besleniyor
Bsrbsrrr Bende de var, özellikle geniz akıntısından kaynaklı kusamıyorum ama anlarsınız ya geniz akıntısından ne çıkacağını çok kötü durumdayım 🥺 bugün doktora gidicem insallah bişeyler yazar
RumeysaNur34 Mervevera bana yatış istemişti doktorum ama 5 yaşında oğlum var diye kabul edemedim muhtemelen önce serum takviyesi yapacaktır
Yase20 Bana da vitamin takviyeli serum taktı ama o gün iyiyim diğer günler günde kaç kere kustugumu bilmiyorum