Asliiiii Kızlar 31+5 im eskiden ayda bi cıkan tüyler artık sürekli cıkıyo :( kendimde değilim alamıyorum artık egilemiyorum sürekli kuaföre mi gidicez psikolojim bozuldu
cimennbayann Asliiiii Doğumdan sonra düzeliyor canım hamilelikte gürleşen tüyler saçlar Doğumdan sonra dökülüyor
Kenanizm18 Asliiiii ben daha önce az cıktıgı icin 2 ayda bir gdiyordum şimdi hormonlar tavan ya 1 aya indik :) kuaför bence col rahat ben evde yapamıorm 3 saatimi alır yapsam aöa kuaforde 30/45 dk sürüyor batıklarımk bile temizliyor o yuzden memnunum :)
Asliiiii Gündüz sıcaktan cıkamıYorum dısarı bitanem gittim pismiş bit kaptım :( şimdi baska kuaför de taaa nerde hadi gittim diyelim habire cıkıyo rüyalarıma giriyo hep ya sancı gelırse diye düşünüyorum
Asliiiii Gündüz sıcaktan cıkamıYorum dısarı bitanem gittim pismiş bit kaptım :( şimdi baska kuaför de taaa nerde hadi gittim diyelim habire cıkıyo rüyalarıma giriyo hep ya sancı gelırse diye düşünüyorum
Asliiiii Kenanizm18 Çiğli'de suana kadar kendim yaptım.ama egilemiyorum artık gitmesine gidicem ama bilmediğim bi kuaföre gittim bit kapmısım yakındı ama cok pisti, cok cektim o bitten agladım resmen hamile hamile
Asliiiii Kenanizm18 psikolojim bozuldu anlıcagın rüyamda doguma gidiyorum agda yapamamısım, kendimde alamıyorum kuaförden yada birinden de kokrtum bit yüzünden :(
Kenanizm18 Asliiiii ciddi misin :/ kıyamam ya. Bende de bi kere olmuştu ama agdadan degildi güvercinlerden bulasmıstı :) o yuzden anlıorum seni. Çok sacma bi düsünce belki ama eşin yada aileden cekinmedigin biri yardımcı olsa?
Asliiiii Kenanizm18 kac hafta cektim biliyomusun ayıkla ayıkla ertesi gün tekrar cıkıyo huylandım sürekli nevresim yastık neye dokunduysa yıkadım hüngür hüngür agladım, öyle bi kokrtum ki
Kenanizm18 Asliiiii ben farkettigimde anında acile gittim doktora test felan yaptılar mikrop bulaştırmışmı felan die bide bi ilac verdi sükür 2 gün bile kalmadı gecti. Vucut biti sactakinden cok farklı oluyor.
Kenanizm18 Asliiiii ten rengi bi bit öyle düsün :) tesadüfen gördüm bende kasık koltuk altı gibi bölgelerde yaşıyor sıcak alan oldugu icin. Hamile degildim. Evimin balkonuna yuva yapmıstı yabani güvercinler onlardn gelmişti.
Kenanizm18 Asliiiii aynen canım sende cok takılma bunlara. Cevrende muhakkak vardır iyi bi sir salonu oraya git
Asliiiii Bsranurr Yo saçımı kestireym dedim bunaldım sıcaktan bi hafta sonra bi kasıntı bişey magfoldum huylandım ben zaten huyluyum bide kac hafta cıkmadı saçımdan :( sonra huylandım kuaförlerdenn