ipekkrn01 30.hafta sonrası doktor değiştiren var mı ? Kendi doktorum beni sinir etti çünkü yılbaşında doğurursan ben yokum diyor nasıl güvenicem?
Sirince-anne34 ipekkrn01 ben değiştim 31 de doğum ücreti büccemi fazla aşıyordu o yüzden yoksa çok memnundum doktorumdan.
diamond2635 ipekkrn01 değiştir gitsin canım.Niye sorun etsin.Yılbaşında doğurtamam demesini senin sorun etmen lazım sonuçta
ipekkrn01 dakpinar- bende yarın gidicem yeni doktora randevu aldım. Siz neden değiştirdiniz? Benimki moralimi bozup duruyor sonra şaka yaptım diyor mümkünse doktorlar ciddi konularda şaka yapmasın insan tedirgin oluyor 🙄
dakpinar- ipekkrn01 inşallah çok güzel karşılar yeni doktorunuz . Benimki ilgisiz olmaya başladı canım hep boy ve kilo söylüyordu o kadar , şeker yükleme unutmuştum olsun boşver diyordu mesela önemsememıstı o yüzden degıstrdım 🥰
ipekkrn01 dakpinar- dakpinar- bizimki de boşver ya şeker yüklemesine gerek yok dedi gönderdi dediğin gibi güzel de ilgilenmiyordu son zamanlarda anca benim kiloma takmıştı ne yapabilirim vücut alıyor yani toplamda 14 kilo aldım her gidişimde canımı sıkıyor bu yüzden