incikinannesi 21+2 olduk bugün 19 haftalıkken de gelmişti sabah kahvaltıdan sonra baktım geçenkine göre fazla gelmiş. Çok tedirginim erken doğum belirtisi diye korkuyorum 2 kaybım var şimdi serklajlıyım ama diken üstündeyim.
Denizyildizii incikinannesi Erken doğum belirtisi değil. Benim iki gebeliğimdede 18. Haftada başladı çoğu kişide de oluyor
incikinannesi Ozgebalc Doktorunuza danıştınız mı ben geçenlerde nöbetçi doktora gittim karnım ağrıyor diye ona söyledim sıkma gelince dedi sadece
Beyzan738 momeda Aa geçen ucu kasndi bende sktm çok çok az sıvı gbi bsy gelmişti Öle dedyse doktor skmam bida
incikinannesi momeda Sütyensiz duramıyorum birde gelen giden oluyor haliyle takıyorum bi geceleri takmıyorum
-Arya- incikinannesi Hayır hiç sıkmadım. Farkettim ki soğan falan yediğimde daha çok akıyor. Süt yapan şeyler yediğimde geliyor yani. Sütyen de dışarda mecbur takıyorum evde asla takamam 😊
incikinannesi -Arya- Bende tatlı ve çay içtiğimde dikkat ettim daha çok geliyor rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin bizlere