pamuksekerinannesi [bilinmeyen] Eşine söyle çayın yanına hazır bişeyler alsın.. Biliyosun yapamıyorum midem bulanıyor de
Kurtum [bilinmeyen] canım bu hassasiyeti arkadaşlarından değil eşinden beklemelisin. Benim bulantı dönemimde anlaşma yaptık kocamla. Arkadaşları gelmek isterse ya yiyeceklerini dışarıdan getiriyorlar ya da kocam dışarıdan hazır alıyo. Çayı da kocam yapıyo. İkramı da kocam yapıyo. Hatta onlar gittikten sonra sofrayı vs bulaşıkları hep kocam hallediyo. Yani kendi arkadaşlarını kendi ağırlamak şartıyla getiriyo. Eğer ağırlayamayacaksa müsait olmadığını söylüyo. Ben de onlar içerdeyken odama geçip yatıyorum. Bu gerçekten çok iyi oluyo. Eşinle konuş ve bu konuda hassas davranması gerektiğini eğer benim kocam gibi bunları kabul etmezse o zaman diyecek ki karım hasta kusura bakmayın kimseye de kusura bakmayacak gelmeyecekler. Kocan seni düşünmezken elin adamı hiç düşünmez canım kusura bakma. Bian evvel konuşup halledin bu meseleyi bence. Bugün içinde hiiiç bişey hazırlama söyle kocana dışarıdan alsın sen bi tek çay yap. Bu ne be. Hamileyken de mi başkalarını düşünecez arkadaş ne zormuş kadın olmak. Lütfen kendine ve bebeğine sahip çık arkadaşım.💋
baharclk [bilinmeyen] Çayda ne var canım sende kendi kendini dahada kötüleştirme bi çay demlemek zormu yanına eşin bişeyler alır zatn hepsi erkek senden kısır poğöa beklicek dğil 😁 Ben çalışıyorm eşimin arkdşı geliyor bazen bi çay demleyip geçiyorm
Ekimucizesi [bilinmeyen] birşey yapma niye kasıyosun hazır ıvır zıvır koysun eşin tabaklara yada boş çay versin sadrce ayıp değil ben mutfağın önnden geçemyrm mesela.elalem için de asla sıkıntıya sokmam kendimi
NaimeYilmaz [bilinmeyen] Pastaneler neler neler yapıo bi bilsennn ☺🙏 bayanlarn dedıgı gibi cayıda eşin demlesin o kdr kotuysen . Herkez anlayıs gosterır zaten ama bosuna bunun ıcın uzme kendını eşinde mutlulugunu paylasmak ıstıor bellıkı
DilekAlkanat Ben esime en basta dedim arkadaslarin tek gelemez arkadaslarinin yaninda ciddi dusunmedikleri kizlarla gelemez benim evime ve saolsun bu konuda oda benimle ayni fikirdeydi hic bekar arkadasini getirmedi suan da gelmek isteyen oldugunda esim rahatsiz diyor o konuda rahatim cok sukur
baharclk [bilinmeyen] Neden basite kaçmak olsn bizimde ailece görüştüğümüz biri vardı hamileyken gitmştik oturmaya giderken hazır bişeyler aldk kendimiz götrdk oda hazr şeyler koydu zatn hamile insanın o şeklde eksiği aranmaz arıyolarsa zatn değerli kişiler değildir boşver 😏
Ebi Benim eşim arkadaşlarını zaten kabul etmiyo şuan hatta teyzesi kardeşi falan gelmek istiyolar durumumu bildikleri için gelmiyolar eşimde hem benim yemeğimi hem kendi yemeğini evi bulaşığı hallediyo işten gelip bulaşık yıkıyo eş desteği çok önemli bulantı dayanılmaz bişey çünkü hayattan soğuyosun resmen destek de olmazsa daha kötü hissedersin kendini
Ebi [bilinmeyen] canım ben mide bulantım yüzünden düz oturmakta zorlanıyorum sürekli yatıyorum akşamı erteleyemezsen de eşinle konuş misafir kabul etmesin bence şu dönemde çok zor bi dönem çünkü
baharclk [bilinmeyen] Haftasonu eşimin teyzeside laf çarpıyo hiç gelemedik evinize gelelm bigün yalnz ben ağır misafirim öyle çayla geçemezsiniz diyo. Sırf gıcıklığına. Hep sessz kalrdm herseye. Bende dedm ki daha bikre gelmediniz ben hamileym çalışıyorm şuan anca çaya gelrsiniz yemeği kendime zor yapıyorm 2 senedir gelseydnz yemek şansınızı kaybettiniz şmdilik ddm güldk falan şakayla karışık. Bazı insanlar bunu hakediyor.
Ebi baharclk bu bence teyzenin kıskançlığı 😏 Eminim sen öyle söyleyince ah ahh biz hamileyken kaynanaya kaynataya akrabaya kocaman sofra kurardık bulantı falan bilmezdik yeni yetmeler hep böyle diye iç geçirip burun kıvırmıştır 😂 Çok iyi yapmışsın vallahi ben söyleyemezdim sanırım öyle bişey olsa 😊
Ebi [bilinmeyen] gün sayıyorum resmen şuan sabah bulantılarım ağır geçiyo ağzım biraz boş kalsa hemen bulantı çekiyorum mesela akşam yemeği az yedim karnım guruldadı bulantım başladı uyumaya çalışıyorum bulantım olduğunda unutuyorum biraz 😊 Kendimce yöntemler işte ama tabsiye ederim ağzını hiç boş bırakma 😉
baharclk [bilinmeyen] Aynen canım insanlar kendini belli ediyor yani evime gelseler gözleri fıldır fıldır, ben birinin evine gittiğimde çıkınca şunu gördnmü desen hatrlamıyorm bile çnkü o insanları görmeye gidiyorm evi değil. Niyet önemli.
Ebi [bilinmeyen] öyle evet inşallah hayırlısıyla bi kucağımıza alalım da 😊 2li test yaptırdınız mı peki
Ebi Dün gittim rezil oldum doktor izine çıkmış yerine kimseyi koymamışlar rica minnet başka doltor ayarladılar birazdan gitcem pişman oldum ordan randevu aldığıma ense kalınlığını ahnı gün söylüyolar diye biliyorum söylediler mi sana?
Edos Bencede arkadaşların dediği gibi çay demle gerisini dışardan hallet. Eşine bisey demene gerek yok çünkü bu konuda gönülleri çok çabuk kırılıyor. Sinir yapıp kendini üzme.