seyma_turkoglu 3 gün önce hamile olduğımu öğrendim beta hcg 142 çıktı dün tekrar ölçtürdüm 350 çıktı normal seyrinde mi ilerliyo sizce
Kamusbuglem seyma_turkoglu evet normal ama 3 günde değilde 2 günde bir kan verin ki kafanız karısmasın 2 günde bir 2 katı olması lazım
Neseeli seyma_turkoglu 2 günde bir en az %60 3 günde bir %100 artış olunca güzel haber canım.. gayet güzel artmış..
seyma_turkoglu Aynen aslında 2 gün sonra vermiş oldum cumartesi öğrendim kan verdim bide pazartesi verdim cuma günü için kadın doğumdan randevu aldım ilk hamileliğim o yüzden biraz heyecanlıyım 😅
seyma_turkoglu Neseeli çok teşekkür ederim 😍 peki 5 hafta 1 günlükken falan kesesi görünür mü randevu aldım her kafadan bir ses çıkıyo
Neseeli seyma_turkoglu rica ederim canım. beta kan değerin en az 1500 olması gerekiyor ki vajinal ultrasonda görünsün karından ultrason için de 3000 lerde olması lazım hafta ile alakası yok bazen 5. Hafta bazen 6. Kandaki Değere bağlı
seyma_turkoglu Neseeli o zaman cuma günü boşuna gitmiş olurum ben 2 güne bir kan vermeye devam edeyim 1500ü görünce randevu alayım çok teşekkür ederim 😍
Neseeli seyma_turkoglu bencede öyle yap canım.. rica ederim 1500 ile 3000 arasında olunca görünebilir ancak.. ☺️
Neseeli seyma_turkoglu 3 günde bir kan ver ben de öyle yapıyorum 3 günde bir en az %100 artıyorsa ne güzel..