ozgese-s Kızlar perinatoloji doktoru rahime giden kan akımının yavaş olduğu söyledi coraspin yazdı kan akımını hızlandırsın diye kullansam mı 2 hafta sonra kendi doktorum da randevum var onu mu beklemeliyim kullananlar var mı ?
Adalina09 ozgese-s Kullan canım herhangi bir zararı yok benim kanı pihtilasmam var hem iğne hemde aspirin kullaniyorum
portakalcicegii ozgese-s banada kendi doktorum ilk düştüğümden sonra önermişti. Bu ay düzensizde olsa kullanmaya başladım. Ulaşabilirseniz doktorunuzu arayıp sorun, hem içiniz rahat eder ama bir çok hamile kullanıyor zaten
Zub34 ozgese-s kan akımı şakaya gelmez bence kullanın zaten hiçbir zararı yok tam tersi kan pıhtılaşmasını önlüyor
Nisann26 ozgese-s hamileliğimin ilk gününden bu yana verdi doktorum, 31 haftalık oldum hala kullanıyorum. Kesinlikle aksatma. kan sulandırıcı bi ilaç, ve gerçekten önemi çok büyük
Harikaaa Kesinlikle kullanmalısın doktor kan akışı yavaş dediyse gelişimi etkilenir ilk gebeliğimde kullanmadım suyu azaldı. Şimdi ikinci hem coraspirin ve iğne
ozgese-s Harikaaa Hergün kullanıyor musunuz bana gece yatmadan iç 32.hafta da kontrole gel dedi merak ettim ☺️
emelsena ozgese-s benimde bir tarafta kan akımı yavaşlamış pıhtılaşmadan dolayı dedi ve suyum 18 e düşmüş. 2 haftadır kullanıyorum bu hafta kontrole gitcem inşallah suyumda yükselir 👼🏻
cinarduru ozgese-s ben 22 haftadan beri kullanıyorm sağ taraftan bebeğe az kan gittiği için doktorum 32 ye kadar kullan bırak dedi. 30+3 üm kullanıyorm
Eslemkusun_annesi Haftamdan beri kullanıyorum doktorumun önerisi ile her gün 1 tane içiyorum suan 33+3 haftalık olduk doğuma kadar kullanmaya devam edıcez
Papatya-Kokusu ozgese-s Kullanın aynı sorun bendede var hatta ben iğne kullanmama rağmen var ekstradan ecoprin başlandı