ebru_d_ Plncnr-dnsn benim ilk etapta korkum yoktu normalden, gecen gun bebegimin kalp atisindan dolayi gozlem icin dogumhaneye yatisim yapildi asiri panik korku ve endise duydum orda ve korkum baya cogaldi maalesef ve dedim ben simdi boyle hissediyorsam dogumda nasil hissederim 😞
Plncnr-dnsn ebru_d_ o belirsizlik korkutuyor zaten bilmediğim birşeyle nasıl başedicem diye bakalım zaman ne göstericek hayırlısıyla atlatalım inşallah 🙏
Masal80 ebru_d_ bana da gebe okulundaki ebe demiştim ben faydasini gördüm bol bol da yürüdüm. Bide rezene ve kimyon çayı icebilirsin ikisini karıştırıp eve geldikten sonra hem süt yapıyor hemde gaz sancisini rahatlatıyor
ebru_d_ Aysnen009 ben tok gittim, kan tahlili istediler, kan verdim, ekg ve nst istediler onlari da hallettim en son anestezi poliklinigine gidip ordan da islemlerim yapildi, bugun de pcr testi verdim o sekilde 🙏
QOH ebru_d_ yazılmış mı görmedim ama küçül bir türk kahvesi makinesi götürün sıcak su torbasıyla.Benim sırtım ağrıdıkça hemşireler doktorumun tavsiyesi ile sıcak su yapıp verdi rahat ettim o sayede uyudum ama kendi yanımda getirirdim bilseydim.İstediğim zaman yapardık sıcak suyu hem de kendime ait hijyenik olduğundan emin olurdum.
ebru_d_ Masal80 evet onu da duymustum rezene biliyorum da kimyon cayi nasil oluyor acaba onu da mi aktardan aliyoruz
Masal80 ebru_d_ bol bol Nescafe çay ic benimde ilk dogumumdu zorunlu sezeryan oldum 24gunde neler öğrendim neler 😁
ebru_d_ Masal80 bende nescafe bitter cikolata falan aldim doktorlar bitter cikolata yiyin diyomus bide nescafe 😄 artik yarin iyice sivi katliaminda olurum 🙈
cagla_011 ebru_d_ bende perşembe günü 39+5 de spinal anestezi ile doğum yapacağım. Sakın etrafını dinleme yok acır yok şöyle olur diyen çok fazla benim etrafımda ki panik atağım olan biriyim. Doktorum öyle iyi ki genel anesteziden son anda beni spinale ikna etti. Daha önce hiç deneyimim yok ilk doğumum olacak sürekli kendimi herşey güzel olacak bebeğimle sağlıkla şekilde evimize döneceğiz diye motive ediyorum. Sakın ama sakın ameliyat videoları da izleme psikoloji açısından iyi olmuyırmuş. Bir de göğüs pompanı mutlaka yanında bulundur dedi ebe bana. Hijyen açısından daha iyi oluyormuş hastanede 🤭
ebru_d_ cagla_011 ben devlette yapacagim zaten dogumumu o yuzden ordan bana gogus pompasi vermezler diye cantama ekledim ihtiyac olursa diye 🙏 insallah saglikla kavusuruz hepimiz 😍 oyle videolar izlemiyorum aslinda dua ediyorum insallah guzel gecsin insallah saglikla kavusalim diye 🙏 benimde ilk dogumum henuz tecrubesizim ama bir sekilde atlatacagiz insallah 😊 gunlerimiz cok yakinmis bende yarin 39+5 oluyorum 😊