iki_prenses_annesi Kizlar 36 haftalık hamileyim şimdi nstden çıktım doktorum kalp hızında yükselme var bı litre su iç dinlen gel dedi . Sizde yaşayan oldu mu hiç korkulacak bişey mi 😔
kubrakokcan iki_prenses_annesi 100 fazla değil ki. Bizimki 180 200 ün üstünde çıkıyordu sürekli. Doğdu , solunum problemi yaşadık. Yoğun bakımda kaldı
Betl iki_prenses_annesi panik yapma bebek hareket ettiğinde cihaz kayıyor yanlış ölçüm yapabiliyor tekrar gir nst ye… Benim o cihaz kaymış mi ne olmuş ordaki hemşire baktı nabız 50 ye düştü bebeğe birşey oluyor diye koştur koştur doğumhane ye götürdüler ordada bağladılar nabizi gayet normal di salak şey boşuna beni korkutmuş panik yaptırmıştı
iki_prenses_annesi kubrakokcan geçmiş olsun sizin için . Şimdi baktım 190 yazıyor yanlış yere bakmışım
Petyynut Belki yanlış bir sayıya bakıyor olabilirsiniz normali 100’ün üzerinde diye biliyorum genelde 140-160 arasında oluyor demişti bana da doktorum
tgba715 iki_prenses_annesi sen belki heyecan yapmıssındır o an bir daha ki nst de daha sakin olmaya çalış karnın tok git bi de
iki_prenses_annesi Betl ayy sizin için de kötü olmuş canım bana da yüksek çıktı git dinlen 1 litre su iç tekrar bağlan dedi neyse ki düzeldi şükür yaa 🙌
MertEgem2241 Kızlar 35+0 bugün ve covid pozitifim dün akşamdan beri karnim taş gibi ve bebeğim hep bir yere toplanıyor yavaş yavaş hareket ediyor nst için doktora gideceğim gaz falan olabilir mi dedim kendi kendime ama gecmiyo
Maviiiiiii MertEgem2241 arada bendede oyle oluyor taş gıbı oluyor karnım bebegın tek bır yerde toplanıyor
MertEgem2241 İlk gebeligimde kasilmam sancim falan hiç olmamıştı yani bilmiyorum kasilma nasıl oluyor bebeğime bisey olmaz inşallah