Gul33 Dün banyoda sol kolum ve kalçam üzerine düştüm. Sancı, kanama ya da lekelenme yok çok şükür. 17 haftalık hamileyim. Bir şey olmuş mudur? Başına gelen oldu mu? Öğleden sonra randevum var ama zaman geçmiyor içim içimi yiyor
Serpil-Harun21 Gul33 aşkım ben düştüm banyoda merdivende hatta belime baza kapağında düştü yastık alırken çok şükür hiçbirlerim olmadı ilerledik erken doğum riskim var bide başından beri ona rağmen korkma ya
Buket_dadas Gul33 ya gecmis olsun canım dikat et agırseyler kaldırma uzan sürekli bebis iydir insallah ya dünbende süştüm markete karnımın üzerine agrım cok oldu belim kırılıyor resmen ama iyiz sükür bebek hala oynuyor karnımda sükür allaha o konudan icim rahat eyer agrım fazlasırsa gidicem hasteneye ama yavrumun hareketleri icimi rahatlatı azda olsa iy oldugu biliyorum hareketleri felan aynı degisen birsey yok sükür 28+4 günlük oldum bide ister istemez korku herzaman artıyor aman dikat et
Algorab Gul33 kanama, lekelenme ,şiddetli agri yoksa bisey olmamistir insallah.Tabi ki dr detayli bilgiyi verir size.Cok gecmis olsun
Hilal03 Gul33 Ben 1 kere ev merdiveniyle dolaptan bişey almak için uzanırken düştüm 1 kere de dışarı çıkarken merdivende kaydım düştüm Allah’a şükür ikisinde de bebeğime hiçbişey olmadı şuan 30 haftalığız şükür. Allahın izniyle sizinkinde de yoktur kafanıza takıp kendinizi üzmeyin.☺️
Gul33 Serpil-Harun21 Çok geçmiş olsun, inşallah sağlıkla doğum yaparsınız. Ben ilk kez düştüm çok sertti her ne kadar karnıma denk gelmese de
Gul33 Buket_dadas Benim daha küçük olduğu için hareketleri belli belirsiz o yüzden içim hiç rahat değil. Allah hepimize sağlıklı doğum nasip etsin
Buket_dadas Gul33 kurban olurum nolur dikat et tamamı en ufak bir kanama veya ne biliyim lekelenme felan görürsen durma hemen git bende salak gibi bebegim oldugu halde karnımda o haftalarda silahı temilziyordum ya lıslıkla üst üste iki el ates etim kormudan elim ayagım esiyordu acaba bebegin kulagına zarar geldimi diye hala o korku var icimde doktor iy dedi sükür ama bilmiyorum cok korkuyorum cok dikat et kendine
Serpil-Harun21 Gul33 inşallah hiç birşey olmaz içini ferah tut kontrolüne de az kalmış zaten canım teşekkür ederim
bebisinannesi16 Gul33 ben de 17 haftaligim kalcamin üstüne düştüm kananamam var hastaneye gidiyorum ins ikimizin de bebeğine bişey olmaz hayırlı haber alırız ins
Gul33 bebisinannesi16 Çok çok geçmiş olsun canım inşallah hayırlı haberler alırsın. Sağlıkla doğurmayı nasip etsin Rabbim
bebisinannesi16 Gul33 amin yoldayım hastaneye gidiyorum çok korkuyorum . Sende sağlıklı bı şekilde kucağına alırsın ins 🤲