irem_altun74 Hatices-234 malesef bende doğru çıkmadı hep soldaydı oğlum oldu bu da hep sağda doktorumuz kız dedi bakalım 🥰
mmerveecetinkaya Hatices-234 benimde sola yatınca acıyor ağrı yapıyor sağa dönünce rahatım😍keşke dediğin gibi olsa🌸
Deniiiza Minnosannesi38 Yok hayir. Ultrasonda sol da gozukuyo tabi foto ters cikiyo. Ama elimi karnima koyunca sağ da
Kizannesi92 Hatices-234 Uzun zamandır sağda 37 haftalıgiz kızım olacak Allah izin verirse oğlum da sağdaydi anne karnında
Kelebekim İlk oğlum sağ taraftaydı, şimdiki oğlumda sol tarafta ☺️ Gerçi her nekadar tüm doktorlar erkek dese de tüm belirtilerim kız bebeğe göreydi. Hala içimde bi umut kız bekliyorum 🤣🤣
Serayyurtsever Hatices-234 benimki kafasına neresi eserse orda valla onun yeri sonuçta istediği yerde durur 😅
Bebiscann Hatices-234 yanlış canım benim oğlum oldu ve hep soldaydı, benim kızımda soldaydı, büyük oğlum sağdaydi, 3 çocuğum var canım böyle şeylere inanma
seddkilic05 Hatices-234 bende de doğru çıktı bastan beri hep sağımda bir şeyler hissettim ve oğlum olacak Allah’ın izniyle