HavvanurKabakci Kwi yenidoğan bebek arabalı sete baktım beğendim ama bilemedim kullanan etrafta gören var mı nasıl
kediannesi60 HavvanurKabakci casual quatro trona aldım ağır bi araba ama kaliteli esim görünüş olarak cok beğendi diye aldım bana kalırsa kraft lima alırdım katlandığında kabin boylar gibi kücük oluyo
Didemf HavvanurKabakci chicco goody aldım pusetsiz çok hafif kolay katlanıyor kış bebeği olacağı için pusete gerek duymadım hastaneye giderken kullanmak için 150 ye puset aldım
Ufdnc Mima xari aldıımm henüz kullanmadık ama çok çok kaliteli bir araba. Yenidoğandan itibaren kullanılabiliyor
Ufdnc Nebyaa evet biraz tuzlu maalesef. Joker babyden o civara aldım ben de. Çevremde kullanan herkes çok çok memnun. Dediğim gibi henüz uzun uzun deneyimleme şansım olmadı ama hakkını veriyor bence
Jhr468g Tekerlerinin küçük, kendisinin hafif, ve kolay katlanabilir olması nedeniyle chicco goody plus aldik.. esim olmadan da tek başıma bebekle rahatlıkla gezebilir ve seyahat edebilirim şiddetle tavsiye ediyorum 😊
Meriiih Jhr468g canım ben de arayıştayım da baktım buna ama kenarları bana çok açık geldi sence öyle değil mi?
Melishilal HavvanurKabakci kanz ıgo travel sistem aldım kullanımı o kadar rahat ki anlatamam bayıldım dıyebılırım 3000 tlden 2000 e dustu o sıra aldım 😊
Gizemtas16 Baby2go prestige model baktım bugün o kadar hafif o kadar kullanışlı bir ürün ki hem travel sistem hem baston bebek arabası gibi katlanınca küçücük oluyor onu almayı düşünüyorum kullanan varmı