Maviyisevenkadin Zeyneb12 geçen hafta bir iki gün bayağı hareketliydi. Şimdi çok az ve seyrek hissediyorum.
Ozlem2206 Zeyneb12 ben gece 12 den sonra hissediyorum 19den beri birkaç gündür şiddeti artırdı oğluşum maşallah🥰
SekerAnne Haftada 457 gram dedi ayrıntılıda bütün kuzulara maşallah , hareketleri soranlar için de son birkaç gündür daha hareketli 21+5 olduk
Onner Dmteyll ya benim doktorum söylemiyor boyunu kilosunu, napacaksın diyor bana acaip sinir oluyorum ama şuan için doktoru degiştiremiyorum malesef, 20+4 haftalığız oğlum olacak. Ayrıntılı ultrason yaptırdınız mı?
Makif2112_ Dmteyll En son 16 da gittim iki gündür karnimin alt kısmı agriyo adet olacam hissi var çok merak ediyorum haftaya randevu aldim ama kendi doktorum disinda iki defa devlet acil e gittim yoksa bu kadar uzun bekleyemezdim
slnacar Dmteyll ikiz benimkiler bugün yaptırdım detaylıyı 21 haftadayım biri 530 diğer 520 olmuş , nazar değmesin 🥰
yavuzhan1707 slnacar ayy Masallah Allah nazarlardan saklasın benim bebis daha yeni 401 gr olmus21+2 yiz ama doktor guzel haftasına göre dedi sağlıcakla gelsinler 🌸💕
slnacar yavuzhan1707 amin canım amin , olsun önemli olan bugün alır yarın alamaz hiç belli olmaz sağlıklı olsunlar boşver , hepimiz sağ Salim kucağımıza alalım 🙏🥰💕