Sevgibirkan Saglık ocagında gebe izlenimim vardı kalp atısı pek alamadım hastaneye bı gıdın dedi 17haftaya yenı girdim sizce duyulmaması normalmi
Emir1011 Sevgibirkan canım bana da öyle dendi bazen cihazdan kaynaklı bazem de bebek arkasını döndüğü için oluyo ama mutlaka hastaneye gitmelisin
Lulikli Sevgibirkan canım ben 17. Haftada sağlık ocağına gittiğimde daha çok küçük sonraki takiplerde dinleriz demişti. Cihazlar çok kaliteli değil ondan kaynaklıdır.
Civcivinannesi1 Sevgibirkan Canım bende 31+5 im genelde hep şu sesi duyuyorum telefonumdan küçük bir aletle dinliyor çünkü kalitesindendir diye düşünüyorum belki alet büyük olabilir sizin ama ben doktorlardaki gibi donanımlı olduğunu düşünmüyorum sağlıcakla büyüsün doğsun minik ❤😊
Sevgibirkan Emir1011 ac karnına gelmiştim şimdi bişiler yedim tekrar dinlettırcem inşallah bu sefer duyulur
Sevgibirkan Emir1011 allaha şükür bişe yok kalp atısını duydum hastanede ama yinede korktum benim rahmın altında kanama alanım var oyuzden cok korktum acıkcası
Sevgibirkan Lulikli aynen sanırım ole hastaneye gittim çunkü orda kalp atışlarını duydum acıkcası benim rahmın altında kanama alanı var oyuzden birazda korktum
Sevgibirkan Civcivinannesi1 inşallah saglıkla doğar kanama alanım oldugu için birazdan çok korktum 15gunde bir hastaneye gıdıyorum ben çünkü saglık ocagındada ole dıyınce hepten stres oldum allah herkesın bebegını saglıkla kucagına almayı nasıp etsın🙏🌸