annembabam Annelerimiz günaydın 🙏🏻 Ne diyorsunuz konuyla ilgili ? ilk gebelik … bilinmeyen pek çok şey , çok seçenek , ürün muhtevası, yanıtlanmayan sorular , zor durum 💫💫
Ceylin680 annembabam En iyi mama bebeğinizin en iyi sindire bildiği ihtiyaçlarını karşılayan mamadir.mamalarin katogori leri olur kimi bağışıklığı destekler kimimigdeyi yormaz.kimiside alerji yapmaz .bunu bebeğinizle yaşayıp öğreneceksiniz.ayrica doktorda kontrolde bilgi verir.
balbocegim27 annembabam sezaryen dogum yaptım devlet hastanesi olduğu için biz mama alıp vermedik yasak kendileri verdiler hangi marka bilmiyoruz eve geldiğimiz zaman aptamil aldık gaz falan yapmadı 20 günlüğüz günde en fazla 2 kere veriyoruz
lunam annembabam mama konusu bebekten bebeğe değişiyormuş araştırdığım kadarıyla. Ama instagramda muhendisinoglu hesabı şöyle bir tablo paylaşmıştı, burdaki bilgilere göre formülü anne sütüne en yakın olan hipp combiotic.
annembabam Ceylin680 Peki ya hemen hastahanede doğumda ihtiyac olursa mamaya , sütüm gelmezse. O zaman nasıl oluyor , kimden yardım alıyoruz
annembabam Peki ya hemen hastahanede doğumda ihtiyac olursa mamaya , sütüm gelmezse. O zaman nasıl oluyor , kimden yardım alıyoruz 😕🤨
Elfvli annembabam ben özel hastanede doğum yaptım. Sütüm hemen geldi çok şükür. Ama yine de bebeğe yeterli sut gelene kadar ilk 5 gün benim de mama takviyesi yapmam.gerekti. çok az verdim belki günde 1 defa ama hastanede hemsiremiz besledi şırınga ile. Hippi.mama kullandılar. Benim kızım onu sevmedi hastane de reddetti . Eve geldiğimiz de ben aptamil verdim. Ben de kaşıkla ağzına akittim. Zsten 5 günden sonra bıraktım. Biraz bebeğinize de bağlı. Hangisini sindirecek, hangisi gaz yapmayacak deneyeceksiniz. Hastanede çantama mama biberon koymadım ben yasaktı. Devlet hastanelerinde nasil yol izliyorlar bilmiyorum. Ama doğum yapacağınız hastaneye de danışmanız da bence fayda var.
Mom54544 annembabam şehir Hastanesi’nde normal doğum yaptım ama gelmediği için mama ya zaten başladık orda her 2 3 saatte bı hemsireden istiyordum hazırlayıp veriyodu Siringa içerisinde oluyo hastanede tabi evde şırınga yöntemini kullanmayın demişti hemşire bişey olursa müdahale edilir hastane de ama evde olursa olmaz diye evde de ecz den silikon kaşık ta almistik mamayı alırken onunla yediriyoduk ama çok zor geceli gündüzlü o 10 gün geçti ama çok zor geçti sıcak su hazırda termosta hep duruyodu geceleri kalk mama yapmaya çabala falan derken Allah annelerin sütünü hem getirsin cok zor çok
Ceylin680 annembabam Merak etme hemşireler takip halinde hem emzirmene hem gazına yardım ediyorlar bebek 3saat kadar emmez yada emmedigi yetmesse süt odasından şırınga ile mamagetirip parmakla emzirmeyi gösteriyorlar
aysenur280 balbocegim27 ne zamanlar veriyorsunuz hiç bir bilgim yok benimde merak içerisindeyim ve nasıl veriyorsunuz
Poyrazin_annesi Aptamil bebege cok gaz yapıyor onun yerıne sma yada hipp almanı önerırım. Hastanede mamaya ıhtıyac olunca ztn ılk basta hemsıreler mama yapıp getırıyo bebege. Sonra gerekırse eşiniz gıdıp eczaneden fln mama alıp getırrbılr
annembabam Ceylin680 sayenizde bir sürü şey öğrendim 😊teşekkür ederim. Bir liste hazırladım , bir sonraki hafta gidince sorularıma yanıtlar almayı Ümit ediyorum.
Mom54544 annembabam Benim 10 güne yakın gelmedi sütüm sırf mama ile besledik 3 gün hastane de ne verdiler sordum demediler eve çıktığımızda sma aldık gaz problemi falan olmadı doyuyordu da çok şükür şimdi beni emiyo onu tamamen bıraktı akşamları vermeye çalışıyorum kilosu azalmasin diye ama tükürüyo icmiyo onu 😊
muges44 Mom54544 bende sma kullanıyorum 9 günlüğüz. Gaz çok sorunumuz degil ilk günlerde iyi gidiyordu ama 2 gündür kabız🥺