Meltos1990 canım benim hiç korkma aynı ben de 30. Haftamda öğrendim ve çok hareketliydim. Şu an 34. Haftadayim ve yatıyorum ya da ayaklarımı uzatıp uzanıyorum. 32. Haftamda ciğer geliştirici iğne vuruldum. 4 saatte bir adalat ve gece yatarken progestan verdi. Ekstra magnezyum ocean mummy ve kan ilaçlarımı da içiyorum. Tek yaptığım şey lavobaya kalkmak yemeği de oturduğum yerden yiyorum.
Sadece Allaha teslim ol ve beynine benim yavrum sonuna kadar bekler diye komut ver ve stres yapma.
İlk 2 hafta çok stres yaptım ya erken doğum olursa ya şöyle olursa diye sonrasında aman bosver dinlen işte yorulduklarina say dedim 😀 zor ama artık alıştım.
Endişe ediyorum bazen ama dua ediyorum bunu veren Rabbım hayırlısıyla ne zaman dogacagini da o bilir sağlıkla aramıza gelsin yavrularımız 🌸🌸
Dusunmemeye çalış ve onun hareketlerini hissettiğin zaman birbirinizden güç alın size çok iyi gelecektir.
Yer çekiminden uzak dur eğilip kalkma, bir yerden bir şey alacağım diye uzanma yat keyfine bak ve vitaminli beslen kuzum her şey iyi olacak hepimiz için buna inanıyorum 💜