SerraveAnnesii Ben her gitmeme çikolata yiyordum hiç göremedik faydası olmadı bana 😃😃 sonra giderken kahvaltı harici hiç bir şey yemedim 17+2 de kız olduğunu öğrendim bence yiyecekle pek alakası yok 😒
lunam SerraveAnnesii ben ilkinde çikolata ve muzlu süt içmiştim, gördük cinsiyetini. Bir sonraki gidişimde kuruyemiş yedim yolda çok az. Yine hareketliydi benim bebe, bi şey değişmedi 😄 Yani kimisinde etkiliyor, kimisinde etkilemiyor demek ki.
Seymaben SerraveAnnesii çikolatayla çikolatalı sütü aynı anda yiyip içmiştim😅hareketliydi ama bence alakası tok yiyecekle
Buket_dadas Aynen alakası yok vallah ben ne yaptıysam göstermedi oglum 21 haftadan sonra ne zorlukla ögremdim erkek oldugunu bilmeden önce sürekli ekşi yerdim ya tatlı istemezdi hic canım yada tuzlu hep eksi yerdim 4 veya 5 tane limon dan fazla yedigimi hatırlıyorum yada kuzu kulagı 🙈😂 simdi en fazla yarım limon yiyorum kanı sulandırıyor diye 😂 ama hala da yiyesim cok var ya limonu cok canın cekiyor elimi bulastırdıgım gibi önünden kalkamıyorum suanda zaten 28+4 günlük hamileyim hala aynı asermeler biz kürtlerde gırar corbası var bi onu yemedim canım hadinden fazla cekiyor memeleketen annem yaptı gittim getirdim ama yemek nasip olmadı arabada bozulmus ziyan oldu 😁 ama icimde kaldı o ya
SerraveAnnesii Seymaben Bence de yok ya benimki hep uyuyordu arkası dönük yada bacak arasını kapatıyordu bacaklarıyla 😂
mom8327 Huyu mudur nedir yani bizde cinsiyet gösterdi ama 2 kontroldür yüzünü göstermiyor. Ayrıntılı da doktor sağa sola çevirtti beni 15 dk uğraştı da öyle bi foto alabildik