Merhaba kızlar doğum hikayemi yazmak için çok bekledim çünkü oğlum dogar doğmaz kuveze girdi daha dun çıktık hastaneden Allah’a şükür iyi Allah kuvez yolu bekleyen bütün annelere sabır evlatlarinada şifa versin.
Benim doğum hikayem 27 ekimde 40+4 başladı doktora muayene ye gittim sezeryann dedi çocuğun kilosu 3.700 dedi kabul etmedim normal yapmak istiyorum dedim hiç değilse denemk istiyorum ne Kendi sancim var ne bebeğim kanala inmis saadece baş gelişdi 1.bucuk cm açıklık vardı neyse doktor öyle böyle kabul etti benim yatisim yapildi suni sanci aldım saat 9da hafif hafif sancılar basladii o diyorum böyleyse kolaymış 😅 daha yeni basliyormuşuz oysa ki ikindiye dogru agrilarim artti ve saadece 4 cm açıklık vardı hemn ayaga kalktim odada yürüdüm sonra doktorum nobet devretti devrettiği doktorda bunu kim yatirdi bunun sancısı yok bu bu gidisle 2 gune zor doğum yapar dedi ama hakliydida ama brn kararliyim Allah’ımin izniyle yapicam dah sonra suni sanci dozunu yükseltti doktor aksama 8 cm açıklık ağrılarım uyutmiyicak derecede dakikada bir sanci giriyordu dedim bu akşam yaparim herhlde diye maalesef düşündüğüm gibi olmadı sabh 7 ye kadar bebeğim kanala inmedi en sonunda 8 de artık bebeğim taçlanmişdi doktor baktı ve herkz biranda başıma toplandı (ve tam o saatte nobet devrediceklerdi herkz bi 10 dakika beklyemedinmi diyor bana 😅)ve doğumum başladı tam 25 dakika sürdü ve 8.25 gece oğlumun o güzel sesini duydum ne sancı kaldı ne dert sonra kesigimi dikti doktor ve 10 da odaya gecmisdim kolay değil ama dayanilmayacak gibide değil Allah sabrını veriyor Allah herkze hayrlı sağlıklı doğumlar nasip etsin ❤️