tanselcan Kızlar enerjim çok düşük 2 çocuk ve ev işleri derken resmen enerjim sıfırlanıyo bunun için bi takviye kullanmak istiyorum kullandığınız bildiğiniz bi takviye var mı?
Zhra4242 tanselcan kan değerlerinize baktırdınız mı bende öyleyim halsiz kalırım bana kan serumu bağlayacaklar 37 haftalık hamileyim
Helpmee tanselcan kan tahlili yaptırmanız lazım değerlerinizie bakılmalı. Mesela bnde öyleydim b12 iğneye başlatıldım Ama bundan öncede hamile değilken böyle olduğumda magnezyum ekaikliğim vardı onun tedavisine başlatıldım Bilemiyorsun yani tahlil şart
haticesoydaann tanselcan İmuseng g365i öneririm ben de eczacı bi arkadaşımın önerisiyle başladım içerik olarak da çok güzel
Bebiscann tanselcan kan değerleri düşük olunca veya vitamin eksikliğinden de olabilir canım yeşil sebzeler bol yeşillik pekmez ve bol su için canım
Gzmysf1608 Unutkanlık baş dönmesi varsa B12 vitamin düşük olabilir ama tek başına b12 vitamini işe yaramaz takviye edici pharmaton supradyn ımmun falan kullanabilirsiniz hangisi kesenize uygunsa
rengarenkduduv Aslında tahliller yapılarak kan değerlerinizden hangisi veya hangileri düşükse ona göre takviye kullanmak en doğrusu. Enerji düşüklüğünüzün ve sürekli yorgun olmanızın sebebi demir eksikliği de olabilir vitamin eksikliği de buna bakılmalı.
tanselcan rengarenkduduv Geçen ay bakıldı d vit düşüklüğü vardı doktor yazdı onu kullanıyorum teşekkr ederim
haticesoydaann tanselcan Rica ederim ama gündüz erken saatte için ben bi kere akşam içme hatasına düştüm uykum kaçtı hep enerji doluydum 🤣