cimennbayann Turkanzimba hergün iki haşlanmış yumurta kaşar peynir zeytin bal ben hergün bunu yedim kahvaltıda ayrıca yoğurt süt ve meyveyi aksatmadım
Melikeb19 Turkanzimba 34. Haftada kilomuz 2600 geamdı 36. Haftada gittiğimde 2800 olmuş iki haftada sadece 200 gram almıştı o süreçte ağır bir grip geçirdim Bebişte beslenememiş doktorum bol bol muz ve kuruyemiş tavsiye etti ve en önemlisi sol tarafına uzanmalısın bebek daha iyi beslenir dedi bir hafta sonra söylediklerini dikkate aldım ve iki gün önce 37 hafta kontrolünde 3200 çıktı kilomuz denemelisin sende 🤗
inci_f Turkanzimba aslinda bebegin cok kilo almasi bence ve doktorumun dedigine gore avantaj degil... 3000-3500 gram arasi ideal bence Muz, süt,yogurt, ceviz ve yumurta en cok kilo aldiran seyler diye biliyorum
Samiye Bugün saglik ocaginda dr bana da söyledi el ayak uyusmalari kramplar icin ama ozellikle son ayda yemeye ozen gostter dedi demesine de düzgün muz yokki çiğ ve tatsiz napcaz bilmiyorm
Zeynepreyyan Melikeb19 ben hamilelik boyunca hep sağ tarafa yattım sol tarafa yatınca çarpıntı ve kasık ağrısı olduğu için mecbur sağ tarafa doğru yatıyordum fakat bebeğim 34+5 te 3080 gramdı 😊
Melikeb19 Zeynepreyyan ya bende şu son bir haftadır zorladım kendimi sola yatmaya yoksa aşırı çarpıntım oluyor benim de zor işmiş vallahi 🙈 maşallah Bebişe tam tosunmuş 34. Haftada 2600 ken doktorum annesi gibi iri olucak falan demişti hatta size birşey demedi mi 🤗
Zeynepreyyan Melikeb19 hayır canım demedi zaten en başından beri düşük tehlikesi ve erken doğum tehlikesi olduğu için 34+5 te erken doğum ile 3080 gram doğmuştu :)
ReyhanKurtSalman Bebeği anne karnında en iyi yumurta kuruyemiş ıspanak mercimek tahıllar meyve sebze süt ürünleri ve et ürünleri beslermiş bunlar bebeğe kilo aldırırmış ☺️