Piraye2021 Arkadaşlar doğum sonrası korse ve gümüş kapak kullanıp memnun kalanlar marka önerir misiniz lütfen 🙏
Gamzenur35 Piraye2021 Yamunanin köşelerini öneriyorum ben çok memnun kaldım , şimdi 2. Gebeliğim 40 çıkana kadar takmayın diyorlar köşeyi yine doğum yapayım Çıksın dahada sıkanini da alicam
boze94 Piraye2021 Korse bilmiyorum ama gümüş kapak için arkadaşım googlea gümüş kapak yazdı en ucuzu hangisiyse onu aldı ve çok memnun oldupnunu söylüyo
Gulsah1616 Piraye2021 korse almadım daha doğum yapmadım ama doğuma az kaldı son ayımdayım. İki hafta önce göğüs uçlarım çatlamaya ve acımaya başladı. Gümüş kapakları iki haftadır her gün iki üç saat takıyorum ve ne ağrı kaldı ne çatlama. Çok iyi yumuşatıyor. Bebekten sonra kendi sütümü sürüp bekletirsem daha çok etki göreceğimi düşünüyorum
Yaseminmete Piraye2021 merhaba ben ilk hamileliğimdw kullandım gümüş kapak ama eşim kuyumcu olduğu için ona yaptırdım marka değil aslında gümüş olması yeterli oluyor iyileşmesi için benim gögüslerim çok yara olmuştu ağlayarak emziriyordum tek çarem gümüş kapak ve hametan oldu denemediğin şey kalmamıştı
Aysun1981 ben az önce silverbell 999 ayar gümüş kapak siparişi verdim, hepsiburada da var. yorumları çok iyi, burada indirim postunda birisi paylaşmıştı. benim henüz 20. hafta ama egzama var bende ve şimdiden kuruma başladı, erkenden kulllanmayi planlıyorum
Piraye2021 Arkadaşlar hepinizin yorumlarına teşekkür ederim xsilwer diye bir marka aldım ne çok ucuz ne çok pahalı ortasını aldım. Hepsinin yorumlarına da baktım olumlu da olumsuz da yorumlar vardı. İnşallah iyi çıkar 925 ayar aldım daha uyguna 999 olan da vardı ama satıcıdan memnun değillerdi hepsi buradanın kendisinde de kalmamıştı. Korseye gelince kriterleri ne bedeni ne olucak galiba erken diye almadım.