Melekanne91 Kizlar 5 kasimda dogum yaptm epidural sezaryenle 3 gun sonra sut geldi o ara tabiki mamayla besledik biberonla.biberona alisti smdi memeye tutunca ciyak ciyak tam bulamiyo.snirleniyo.memeyi kolay tutsun diye yomtem var mi acaba
emrbalayse Melekanne91 cnm bilgim yok. Üstte kalsın ama emmese de sen sağ ki sütün artsın ucu iyice çıksın ki tutabilsin bebiş
Cemtur Melekanne91 ay bende yaşadım bu durumu. Özellikle geceleri daha zorluk çektim almak istemiyordu. Sabırla alması için çok uğraştım. Memeyi alıp rmdiktrn sonra doymadığını hissettiğimde mama veya sağıp verdiğimde oldu ama önceliğim hep memeden alması oldu. Şimdi çok şükür nazar değmesin iyi.
balbocegim27 Melekanne91 zorla vereceksin başka çaresi yok biz bazen resmen memeye bastırıyoruz 20 günlüğüz şuan günde 1 kere biberon la mamada veriyoruz ama memeyi de aliyor
Senaaay Melekanne91 aynu durumu yasadım kuzum gogsune tatlı sur serbet gbı bır kac kez sonra emer ınsallam
Mrvlvnt Israrla emzirmen gerekiyor..ablamın Kızıltan 2 ay sonra emmeye başladı şuan 9 aylık emmeye devam..
bukusum Melekanne91 canim ilk once biberonh birak gerekirse siringa ile ver. Kendi serce permagini bebisin agzina ver vr ust damagini hafif hafif kasir gibi yap benim oglumda ise yaramisti. Oda meme almiyordu. Sonra memeyi ver emecektir insallah.