Havva-celik 17 kasım sezeryan olucam kızlar 😞 ve çok korkuyorum hem heycan hem sevinç hem korku var 😞
[silindi] Havva-celik hiç korkmana gerek yok ben 7 ay önce oldum o kadar keyifliki doğum anı doğumdan sonrasıda bebeğinle çok güzel geçeceğine emin ol acılar elbette olacak ama kokusu dünyalara bedell
mercimeginannesiiii Havva-celik Ben henüz doğum yapmadım ama sezaryen olanlar hep olumlu anlatıyor. Eğer doğum anında panik olursanız size sakinleştirici de yapıyorlar ve pamuk gibi oluyormuşsunuz. Her türlü anne olmak zor ama son badire olarak düşün hem artık normal hayatına döneceksin hem meleğine kavuşacaksın. Eminim çok güzel geçecek boşuna evham yapmışım diyeceksin. 😘
Babyiveannesi Havva-celik ben bir kaç saat önce sezeryandan çıktım canım her acının bir mutku sonu var iyiki sezeryani kabul etmişim çok sancin oluyor ama. Dayanilmayacak gibi değil yani şuan bebis yanımda ama sütüm yok çok aç ne yapacağızi bilmiyoruz 😔
Zeyyyn Havva-celik hiç korkma canım korkusuz girdim korkulu çıktım gerçi ben doğum fobisi oluştu ama şuan kzım kucağımda uyuyor herşeye bedel 🤣
Havva-celik [silindi] bende onu düşünüyorum sadece yavrumu acı olucak evet ama yavruma kavuşma olucak 😍😍
mercimeginannesiiii Babyiveannesi Ayyy taze anne 😍 Geçmiş olsun sağlıcakla büyüt bebeğini 🎉 Birileri doğurunca kendim doğurmuş gibi seviniyorum valla. Üzülme Ya gelir sütün. Gelene kadar mama verirler zaten aç kalmaz kuzum üzme kendini🥰😘
Mehtapakgl Babyiveannesi çok aç deyip beklemeyin. Hastaneye söyleyin maöa getirsinler. Sütünüzün gelmesini beklerseniz bebek sarılık olur
Havva-celik Babyiveannesi rabbim analı babalı büyütsün 😍😍😍 bende de korku var rabbim yar ve yardımcım olsun ben de acaba sütüm gelir mi diyorum nasıl geçecek edicek diyorum 😞 bebeği de çok merak ediyorum 😍😍 karışık duygular içerisindeyim
DidemGuney Babyiveannesi sezeryan olan annelerde sutun gelmesi 3 gun ile 1hafta arasi surebiliyor.. cunku sutun gelmesini saglayn hormon normal dogumda vucutta salgilandigi icin sezeryan olunca vucut bunu hemen algilamiyorum siz bebegi gogsunuze alip ara ara emzirinki vucut hormonlari uyarsin.. tekrardan hayirli olsun rabbim saglikli hayirli omurler versin
Havva-celik Melekanne91 yok canım anestezi dedi de bana bende panik atak var genel anestezi istedim 😞
Alyy Havva-celik ya geçmiş olsun bende de panik atak var sezeryan olma sebebiniz panik atak olduğu için mi
Havva-celik Alyy yok canım benim kadınsal hastalıgım vardı oyüzden birde ritim bozukluğumda vardı o yüzden sezeryan 😞
ebru_d_ Ben de yarina gun aldim, insallah kavuscaz minigimle, cok dusunup kendimi germemeye calisiyorum sanirim 🙈😄