Shnern Kizlar bundan 2 ay önce delta olmuştum şükür atlattım . Şimdi ise normalde bugün 40+1 oldum ama geç döllenme demişlerdi başta o yüzden 39 hafta olduk yani son 7 ama ben çok korkuyorum hasta olurum bir şey ölürüm ölürüm diye üzerime ölüm korkusunu o kadar aldım ki 3 gündür sürekli ağlıyorum panik atak oldum iyice . Ne olur bana dua edermisiniz hayırlısı ile doğumum baslasin ve kurtulayım inşallah hamilelerin duası kabul olur ismim Gülümser. Bende geceleri kuran okuyirum hatim etmek için ama yok rahatlayamiyorum …
Aycha Shnern Okudum, Allah içinize ferahlık versin, doğumnuz kolay olsun, bebeğinizisağlıkla kucağınıza alıp, güle güle büyütün inşallah.
maviay246 Shnern senin için yarın okuyacağım şifa olur inşallah kafanı dağıtacak şeylerle uğraş canım rabbim kolaylık versin 🥰🤲
Bademd Allahm yardımcın olsun kardeşim ölürüm demekle ölünmüyor merak etme bende kovit oldum dedm kesin bana birsey olacak bebegm kalacak cok agladim ama bise olmadı hem olacak olsa ustune zaman gecmis coktan olurdu canini sıkma
Shnern Bademd yok ben bir kere korona oldum şükür geçirdim geçen kasimdi , neyse hamile iken delta oldum bin şükür oda geçti şimdi işte geceli 2 ay oldu korkuyorum su son zamn olurum diye kldi 7 doğuma insallh … Bilmiyorum korkuyorum hemde çok
Shnern a-melis HES uygulamasinda anladım mutasyonlu vuris yazıyordu ve ozaman delta olanlara karantina 20 gün idi 20 gün kaldım
Mavistez Shnern öncelikle sakin ol daha yeni atlatmissin bak geçmiş gitmiş sağdan soldan duyduklarında korkutma kendini Allah’ın izni ile bebeğine sağlıkla kavuşursun inşallah
Shnern Mavistez inşallah evet 2 ay oldu o yüzden aşıyı falan doğum sonrasına yani 3 ay sonra olayım dedjm birkaç doktora da sordum 3 ay dediler öyle olayım diye bekledim sjmdj de işte böyle bir korku sardı beni
Mavistez Shnern hiç kırma canm. Ben Nisan ayında covid oldum. Sonrasında iki kez temaslı oldum hiçbirinde bulaşmadi bana. Vücut antikorlu oluyor sanrim oyuzden. Eylül’de ilk doz aşımı oldum hamile olduğumu bilmiyordum. Geçen yine temasliydim çok şükür bulasmadi. İnşallah bende bulaşmadan gebeliği tamamlarim
Shnern Mavistez ya ne güzel bulaşmamış olması önlemini alıyorum ama işte gerisi Rabbime emanet .. inşallah sende sağ salim bu süreci tamamalrsn evladını kucağına sağlıkla alırsın 🧿🥰