ikizlerimibeklerken- Günler geçiyor hanımlarr 23 haftadayz inşallahh göz açıp kapayıncaya kadar geçer de hepimiz sağlıkla yavrularımıza kavuşuruz 🙏🏻🙏🏻Çok heycanlı,meraklıı,sabırsızım bu süreçtee 💚💚 23+2 ye kadar kaç kilo aldınız anneler neler yapıyosunuz sohbet edelim 🌸
Busrabaksii ikizlerimibeklerken- Merhaba bugün 23 oldum. İlk aylarda 7 kilo verdiğim için henüz kilo almadım verdiğim kiloyu tamamlamaya çalışıyorum. Nefes darlığından uyuyamıyorum. Kilo alınca son aylarda ne yapicam inanın bilmiyorum. Alışverişe biraz biraz başladık bu aralar. Bebeğim çok hareketli gece uyutmuyor sağolsun. Bir haftadır kalçama vuran uykumdan uyandıran bir bel ağrım var 😥
mehmel54 ikizlerimibeklerken- maşallah bizde 31.haftadayız göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor gerçekten her anım tadını çıkarın üzüntüleri stresi bir kenara bırakın ve sadece bebeğinize odaklanın geçen günler geri gelmiyor her anın kıymeti çok başka 🥰🌸
ikizlerimibeklerken- Busrabaksii ahh bende aynı şekilde aksine kilo verdim 🥺 bizde ufak ufak başladık daha cok babanesi anneannesi falan hediyeler alıyor tabi kendilerini tutamayip 😂 bende öyle çok aşırı hisetmiyorum hareketini uykudan kaldırcak kadarını ama evet hissediyorum hareketlerini. Bendede rahat 2 haftadır kalça bel agrısı var yalnız değilmişim oh , yatakta dönemiyorum bile bazen kalçama agrı vurunca. Allah razı olsun eşim ovuyo ve cok iyi geliyo öneririm aradada buz kompleksi yapiyorum. Zor günlere geldik sanırım 🥺
ozgese-s Ben 4 kilo aldımm 🤷♀️ Kasık ağrılarım bu hafta çok oldu bel ağrısı da aynı şekildee 😔 Ama bebeğimi daha net hissetmek herşeyi unutturuyo ❤️
ikizlerimibeklerken- ozgese-s yükssk ihtimalle kasıgına baskı yapiyodur kuzum. Bel agrısı kalça agrısı da cok araştırdım büyüdüğü için bel ağrısı falan yaparmış 😢 Evlatlarımız için artık dayanıcaz napalım ❤️
ikizlerimibeklerken- mehmel54 ay sizede maşallah birşey kalmamış, kolay doğumlar dilerim 🌸 kesinlikle her haftanın bir zorluğu var evet ama bambaşka güzellikleride var 💚
mehmel54 ikizlerimibeklerken- amin hepimiz bir avazda kurtulalım inşallah 🥰 ama benden size tavsiye şimdiden doğumu düşünmeye başladıysanız düsünmeyin ben o haftaları doğumu düşünürken zehir etmiştim kendime 🥺
ikizlerimibeklerken- mehmel54 valla evet insan bi düşünmüyo değil, bende düşünmemeye calısıyorum üzerinde fazla durmamaya özen gösteriyorum 🥺
mehmel54 ikizlerimibeklerken- hemen olup bitecek sonrasında da yavrumuza kavuşacağız hep böyle düşün ben öyle düşüne düşüne korkumu yendim şimdi tadını çıkarmaya başlayabildim 🥰