1Bsraa Doğumun başladığını nasıl anlarım ve ne yapmam gerekir bilgili anneler fikirlerini paylaşabilir mi acaba ?hafif hafif kasılmalar başladı sanırım belim ağrıyor bacaklarıma belime kramplar giriyor doğum sancısı olabilir mi bu ??
Merveelisa 1Bsraa duş al geçmiyorsa doğum sancısıdir bide kasılmalar kaç dakikada bir oluyor onu takip et
Emirinannesi34 1Bsraa belinize sıcak su tutun, yatın dinleminneğer geçmeyip aksine sancıların sıklığı artıyorsa başlamıştır büyük ihtimalle
Civcivimm35 1Bsraa Sancının belinden kasıklarına vurması lazım öyle olunca kalk dolan uzanıyosan pozisyon değiştir sancın geçiyosa yalancı sancıdır geçmiyosa doğum sancısıdır
1Bsraa Merveelisa İlki 8 9 dakika sürdü şuan belim değil ama karnım ağrıyor bebeğim çok sert hareket ediyor çünkü
MinikBebeysi 1Bsraa evet aynisi suan da da devam ediyor bebis acaip hareket ediyor toplaniyor geri gevsiyor
Ceylin680 1Bsraa benim suyum gelmişti acile giitim kk doğumda beni nst ye aldılar .adet sancısı sancım oldu belki yarım saat sürmedi çatala aldılar dogurdum