Msa97 20+1 haftalık hamileyim hala hiç birşey almadım hiç birşey yapmadım siz neler yaptınız kızlar bana da fikir verin 🥲🙄
teletabi Msa97 21 haftalık olduk henüz bişey almadım. Nasipse cuma günü alışveriş yapıcam ufaktan zıbındı takımdı vs alıcam onun dışında bişey almıycam zaten. Yatak beşik vs var oğlumdan
Durununannesi46 Msa97 20+2 ben de öyle aman aman alışveriş yapmadım. E bebekte görüp beğendiğim 1-2 parça zıbın aldım o kadar 😊 cinsiyetimiz belli ama yine de bu hafta detaylı ultrasondan sonra başlayacağım hazırlığa ☺️ Nasipse 30.haftamdan itibaren hastane çantamı hazır edeceğim nolur nolmaz diye
Canselyaren Msa97 21 haftalık oldum herşeyimi aldım😁şuan 0 eksik 28 29 gibi de çantamı hazirlamayi düşünüyorum erken doğum riskim var kizimdada 29 da hazırladım 35 TE doğum yaptim
MukoT Msa97 erken ama simdiden. Gerci su indirim zamaninda ufak tefek birkac bişe alabilirsiniz hepsi birden zorlayabilir. Ben 29. Haftamdan sonra almaya başladım 😇
teletabi Msa97 bence en güzeli ufak ufak almak. Ben oğlumda öyle yapmıştım. Bi liste yaptık eşimle beraber. Sonra aldıklarımızı işaretleyerek ilerledik. Doğuma 1 ay kala felan hiç eksiğimiz yoktu şükür. Ufak ufak almak özellikle indirim takip etmek en iyisi🙏🏻
Msa97 Durununannesi46 ben 22. Haftamın basında gireceğim renkli ultrasona gittiğim bir doktor öyle demişti onu bekliyorum sonra ufaktan bende başlarım, cinsiyeti belli aslında ama birşeyler almayı hep erteledim 😂
MamedovaAyten teletabi ben 33 haftamdayım daha hiçbirşey almadım kendime. Bebeğe zaten annemler alacak. Ama şimdi düşünüyorum da hiçbirşeyim yok😨😱
teletabi MamedovaAyten ben kendime sadece bi tane lohusa pijaması almıştım zannedersin ki lohusalık bir gün 🤣🤣sonuç allahtan annem almışta iki üç tane takım onları giydim sonra aldım bi iki rane daha normal pijama takımı.
Msa97 MamedovaAyten yok canım korkulacak ne var ki bak hamileliği bile bitirmişsin, rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bizim hala safak çok 😂
MamedovaAyten Msa97 canım ben bitirmekten de korkuyorum öyle bir korku var ki bende aylar varmış gibi hissediyorum doğuma 🤣🤣🤣🤣
Msa97 Canselyaren sen hızlısın valla, ben hala uyuşuk uyuşuk davranıyorum 😂 ne alıcam onu bile bilmiyorum 😂
ebrar6036 Canselyaren aynı ben herkes aman çok erken diyor son ayda zaten sonbahar a denk geliyor uğraşamam bide toplu almak için baya yüklü bir miktar insanın cebinde olması lazım öyle de zorluyor yavaş yavaş almak en iyisi
Fnen Msa97 19+3 ten bildiriyorum 🌸 Karantinam bitti umarım yarın doktordan güzel haberler alırım ❤️🩹 Ben kıyafet alışverişine başladım ☺️ Lcw 100 tlye 50₺ veriyordu oradan aldım bir kaç bir şey, böyle indirimde gördükçe toparlarım diye düşünüyorum