Meryeminannesi1- Kaynanam uçak bileti almak için art arda test yaptı ve sonucu pozitif şebir dışında oturduğu için dönemiyor. 38. Haftamdayım. Kaynanamda bir belirti yok umarım olmaz ne yapmalıyım bu durumda sizce?
Busragonullu32 Meryeminannesi1- 2 doz aşınız mevcut ise riskli grubunda olmazsin canim Yalniz senim 5.günde covit testi vermen gerek yoksa zorunlu izolasyona kalirsin Eğer pozitif cikarsa kayinvalidenle beraber biter karantinan negatif isen her zaman ki yaşamina devam edersin 15 ekimde kovit oldum eşimin aşilari tam oldugu icin temasli da gösterdim temasi onaylanmadi risksiz gunluk yasamina devam etti
Zeynpnurr Meryeminannesi1- her ihtimale karşı tedniri elden bırakma sen. Odasindann cikmasn hic. Gecmis olsun insallah bi sorun olmadan atlatirsnz
Demet_akman Meryeminannesi1- benimde kaynanamdan geldi bir yerede gitmiyordu dikkat ediyordu aslinda ama 37+3de kaynanamdan 2gun sonra pozitif ciktim ustelik ogrendigi gun koy evine gittiler ama gitmedn bulasmis buarada ben dogum icin kayinvalideme gelmistim 39+4 olduk daha dogurmadim cok sukur karantinam bitti artik dogurabilirim
Meryeminannesi1- Sağolun kızlar ikinci testi de pozitif çıktı kızının evine gitti adres değişikliği yaparak ama kızı da hamile 4 buçuk aylık malesef ama ben doğurduğum takdirde kızımı eve bile getiremezdim nolur nolmaz diye mecbur kaldım