Elaz Kizlar 32+0 2 gundur cok katnim agriyir alttan sancim oluyor resmen butun kemiklerim kirilmis gibi hissediyorum annemler korona olmuştu korktum bi an ama bu karin kaşık ağrısı alttan vuran ağrı geçmiyor resmen
dudininannesi Elaz 4 gün çektim. Yürüyemiyodum kemiklerim kütür kütür ediyodu ağrıdan bahsetmiyorum bile. Doktoruma sordum bebek artık çatı kemiklerine baskı yapıyor ağrıların çok normal dedi. Birkaç gün şiddetli olur sonra hafifler ve rutinleşir dedi. Öyle de oldu.
Zeynepensar Haftanız baya war bende de aynı şikayetler war randewu aldım en erken haftaya alıyorlar sizde wakit kaybetmeden bi doktorunuza görünün yarın 20 haftalık olacam bende
Elaz dudininannesi bana da öyle.diyorlar sonuçta insan büyüyor vücudumuz değişiyor ama.korkmuyor değilim
dudininannesi Elaz Kuzum İnan bana aslında en büyük düşman STRES. Stresten uzak dur gerisi hallolur. Aklında soru işareti olan her konuyu doktorunla paylaş ki için rahatlasın
Hazal2121 Bende 32 haftamdan beri o ağrıyı çekiyorum uyurken ağrıdan dönemiyorum alt tarafm kırılmış gibi şuan 34 haftalığım hala aynı bebeğim ters benm ama ondan dedi dokyor ama bakalım artk
Elaz dudininannesi streslik durumum yok sukur ama.agrilarim çok 😒 29 haftalikken gitmistim nts de sanci çıkmadı ulstrasonda da bebegin biseyo yoktu geldim