Kumsalsmom Lavantakokusu ihmal etmeyin lütfen sizin ve bebeğinizin sağlığı söz konusu umarım normale döneriz sağlıkla
Kumsalsmom Emleyla benimde öyle biraz korkuyorum bu durumdan açıkçası kan hapları toparlar diye düşünmüştüm serumla kan hiç almamıştım
Emleyla Kumsalsmom Kan takviyesi gerektirecek kadar mı dustu kzuum kan değerlerin ne tahlil yaptirdin mi foto at istersen
Nelmali Kumsalsmom ilac alerji yaptığı icin doğuma girerken kanim 8 di dogumda sorun yaşadım 6ya kadar düşmüştü 2. Bir ameliyat daha olmam gerekti 4 unite kan 4 unite trombosit aldım ancak 8e geri çıktı
Kumsalsmom Nelmali çok geçmiş olsun benim şuan 8 doktorum kan serumu ile düzelebilceğini düşünüyor doğum için sıkıntılı olur dedi korkuyorum açıkçası biraz
Nelmali Kumsalsmom ilaçla normale donebiliyorsa korkmayın kan almakta da korkulacak bir sey yokmuş sadece aksatmayın
Zzs2091 Kumsalsmom Serumla almak yükseltiyor korkacak bir şey yok ben önceki gebeligimde demir serumunu 3 kere aldım belirli araliklarla ebeler sürekli soruyor zaten yan etkisi olup olmadığını bu Dr önermiyor niyeyse
Kumsalsmom Nelmali ilaç iki tane içiyorum günde ferrum forte ama doktorum serum önerdi bebeğin bi dahaki ay büyüme atağına gireceğini ve daha çok kana ihtiyacım olduğu için biraz bilgisizim çevremde de yok bu şekilde olan ondan korktum açıkçası
Kumsalsmom Zzs2091 çok teşekkür ederim böyle yorumlar almak içini rahatlatıyor insanın sağolun sağlıkla alalım bebişlerimizi inşallah
humasultan3443 FatihBatur benim de değerlerim seninle aynı canım ve doğuma 3 hafta var napıcam bilmiyorum bakalım doktorum ne dicek yükselmiyor hapı kullanamıyorum pekmez vs içiyorum ama anlamıyorum nasıl yükselecek
Nurayyy23 Lavantakokusu. Selam canm banada doktorum bidahaki kontrolde kan serumu yazicam dedi ozel e gidiyorum da onu özel hastanede mi takiyolar aldin yoksa devlet hastanesnde yada saglik ocağında falanmi
Lavantakokusu Nurayyy23 özelde benim takibim canım doktorum acile inin orada takarlar dedi, gittim taktılar reçeteyi gösterdi eşim danışmaya geçin hemşire arkadaş gelsin dedi takalım dediler taktılar, hiçbir ücret ödemedik