Emine2012 SyhnHtp ben trafik kazasi gecirdim ve esim arayip getiriyoruz dediginde bugun haftasonu baska yere götürün diyip telefonu kapatti kendisi eskiden iyi bi doktor olabilir ama suan deil doktorluk bu deil yeri geldi ayda 3 defa ödeme yaptik kimse trilyonlar kazanmiyo ama sirf bebeim icin ve tavsiye ettikleri icin döktüm o paralari
Emine2012 SyhnHtp keske frekans uymamisiyla ilgili birsey olsaydi hem kendisinin yegeni benim komsum oluyo ona ragmen bunlari yaşadım siz ayni seyi yasasaydiniz o zaman da iyi bi doktor dermiydiniz ben bebegime bisey oldu korkusuyla ölüp ölüp dirildim
SyhnHtp Emine2012 senin olayında evet haklısın ama geçmişte de o riskli ikiz hamilelikte kuzenimi de bebekleri de ölümden kurtaran kendisi olduğu için benim görüşümde kötü diyemeyeceğim biri. Kendisi hastanede çalışmıyor zaten bunu bilerek tercih etmişsiniz bu doktoru ; haftasonu kaza olduğu için başka yere gitmeniz belki de daha iyi olabilirdi. Bende 6. Ayımda haftasonu kaza geçirdim üstelik benim tarafımdan vurdu araç ama acile gidip bir şey olmadığını öğrendikten sonra doktorumu aradım ve onun yönlendirmesine uydum o sırada doktorum şehirdışındaydı. Bu tür durumlarda soğuk kanlı olmalı biraz bence.
SyhnHtp Emine2012 kaza durumu çok kötü bide çevrende ağlak bir kaynanan varsa önce kadını sakinleştirip sonra kendi bebeğini düşünmek zorunda kalabiliyorsun.
Emine2012 SyhnHtp valla canim 2. Gebeligim ilkinde ibrahim avciya gidiyodum adam gece gündüz demeden koşuyordu 5 ay tek bi doktora her kontrolun yapildiktan sonra kötü bi durumda neden baska doktora gideyim ki benim her bilgim doktorumda :( bana cok yanlış ve umursamaz geldi o durum . haftasonu dogumum olsa o zaman da baskasi dogurtcakti demekki
SyhnHtp Emine2012 ilgisizlik sıkıntı bende o sebeple bıraktım zaten bana tavsiye edilen ilk doktoru. Ziya çetin sert karakterli bir doktordur bence siz yibe ibrahim avcıya gitmelitdiniz oda iyi bir doktor diye duydum ama o da natal klinikte.