Hazelatilla Lütfen acilcvp verir misiniz 6+4 günlük gebeyim 7. Haftadayım yani dün doktora gittim keseyi zor gördüm 2 hafta sonra gel kalp atışı için dedi normal bi durum mu
Aysealty Hazelatilla karından ultrasonla mı vajinal ultrasonla mı baktı doktor karından cok zor görülüyor cnkü hele bide gazın varsa iyice zorlasıyor
Tugceates Hazelatilla normal canım benim 7+2 alttan ultrasonla ancak duyulmuştu pazartesi tekrar gidicem kontrole
Alinmavi Hazelatilla hayir bildigim kadariyla cinsiyetle bir ilgisi yok. Mantikli da gelmedi. Gec dollenmeyle alakali diye biliyorum
sevilayumitozdemir Benimde öyle olmuştu hatta kese var bebek yok demişlerdi çok stresli ama 2 gün sonra Dr değiştirmiştim kalp atışını duymuştum stres yapma 😊
Hazelatilla sevilayumitozdemir valla stres korku hepsi bir birine karıştı 2 hafta sonra tekrar gel dedi bekliyorm bakalm
sevilayumitozdemir Hazelatilla bende öyle olmuştum ama emin ol şuan normal bir durum korkmana hiç gerek yokkkk 2 hafta sonra güzel haberlerini alalım inşallahh
Aysealty Hazelatilla karındansa ztn keseyi bile iyi görmüş cnm benm kese bile görünmedi karından içini ferah tut☺
Esranur Sknti yapma icini ferah tut saglikla alirsin insAllah kucagina hepimiz oyle tabi stres yaptikca karnindakide etkilenir bol dua et duyarsin minigin kalp atislarini
Tahsey Hazelatilla Evet normal durum canım bende ilk doktora gittim 6+2 keseyi zor gördü sonra 10 gün sonra cagirdi kalp atışlarını duyduk 7+5 olduğunda
Acu12 Vajınal usg 5. Haftamdan itibaren 2-3 günde bir baktırdım kalp atışı yok dedi dr. Stresli haftalar geçirdim. Bugun 7+5 bugun kalp atışını net duyduk. Fakat atımlar çok zayıf dedi 😔
Bebisozlem52 Bende 6 haftalikken gitmistim kese vardi bebek yoktu 20 gun snra gel dedi. Dayanamadm erken gittim bugun vajinal ultasonla gordu 7+5 teyim. Caninizi sıkmayin. Ben cok stres yapmistim ama hic gerek yok. Allahin izniyle sende duyarsn canm kalp atisini