Efenin_annesii Kygll-6 oyy maşallah hep hareketli olsun inşallah yaa böyle 😍 1.450 dedi üç gün önce doktorumuz sizin kaç kilonuz 💮
minikkoalammm Efenin_annesii endişelenme cnm çikolata yiyip soluma yatmama rağmen kımıldamadı şimdi de yerinde durmuyor miniğim
mehmel54 Efenin_annesii o haftalarda benimde azalmıştı yok denecek kadar azdı şimdi 31 haftalığız düzene girdi galiba bayağı hareketleri nadiren hareketsiz kalıyor onda da uyuyor sanırım
deno1 Melegim45 aynen bende öyle başlarda olmadı hiç şimdi akşama kadar bulantı var tek lokma yiyemiyorum çok kötüyüm doktora sorcam
Fundish Haftadayım özellikle ben cok hareketliysem yürüyüüş falan yapmışsam uzun süre hiç bir sey yapmıyor hissetöiyorum uyuyor sanırım .cok çikolata vs yemiyorum acıkcası muz da sevmem ama bebeğim için yiyorum ara sıra.muz yiyince hareketlendiğini hissediyorum.biz de geceleri pek uyuyamaz olduk .dönerken vs hemen uyanıyorum.tuvalete gitmeler … işte öyle
Mehmetasaf55 Efenin_annesii Canım bebek hareketsizligi hissettiğinde bence acile git ben 1 gün hastanede kaldım ultrasonda hareket ettiğini görmelerine rağmen
deno1 Melegim45 benim bide gogus kafesinden aşağı kadar ağrıda var geceleri uyuyamıyorum o nerden çıktıysa başıma 😑