reyhandalkocadag Hayrus doğumunuzu ne zaman yaptınız ben de 2 hafta sonra orada doğum yapacağım ziyaretçi yasağı var mıydı sadece refakatçi kalıyor dediler ama bizimkiler biraz kalabalıklar yani almıyorlar mı
Hayrus reyhandalkocadag 3 sene önce yaptım bütün sülale arkadaşlar geldi diyebilirim tabi şimdi nasıldır bilmem corona vs farklı olabilir odada yatakla oturma grubu arasında perde vardı o baya güzel bişeydi. büyük odalar zaten. erkekler perdenin diğer tarafında kalıyolardı bir hayli güzeldi yani
reyhandalkocadag Handan13 ben Mine Atlı Hanıma gidiyorum. 34.haftamızda tanıştık öncesinde Ceyhun ateş e gidiyordum 👎. Mine Hanım gerçekten çözüm odaklı,detaycı ve harika bir doktor keşke daha önce bulup gitseymişim.
burcuruli reyhandalkocadag ben doğum yapmadım ama geçen gün acil olarak mesai saatleri dışında hastaneye gittiğim için doğumhane katına çıkmıştım orda birkaç odanın kapısında ziyaretçiler vardı görmüştüm ☺️
Gulak reyhandalkocadag bende hic o doktordan memnun kalmadim bi ay tedavi oldum yaninda ikinci ay ara verelim demisti bana bide ben polikistik overliydim klomeni yanlis kullanim sonucunda bi daha ki ay tedaviye ara verelim diyince bende psikolojikmen cokus yasandi
sumelegi Az önce aradım 350₺ muayene sigortayada 345₺ dedi özel sağlık sigortası geçiyormuş. Muayene ücreti normal doğum kaç tl bilmiyorm ama.
reyhandalkocadag Bizim özel sigortamız yok SGK var sadece 4500 gibi bi ücret ödedik. Çarşamba günü sezaryen olacağım inşallah.içerisinde kovid testi anestezi kan tahlilleri kapı süsü cibinlik doğum fotoğrafçısı dahil .
Handan13 reyhandalkocadag doğumunuz işin allah yardımcınız olsun sağlıcakla alın bebeğinizi kucağınıza inşallah 🥰 hangi doktorda yapacaksınız doğumu?
reyhandalkocadag Handan13 Allah razı olsun. Mine Atlı Hanıma gidiyorum . Doğumu da inşallah o yaptıracak
Handan13 reyhandalkocadag hayırlısı olsun inşallah. Doğumda refakatçi olarak kaç kişi alıyorlar biliyor musunuz peki ? Baba dışında.
reyhandalkocadag Handan13 bende merak ediyorum doğum yapan biri varsa bana da yanıt versin lütfeennn 😅😅