narmin96 kızlar gece gece mide yanmasından ölüyorum, nefesim kesilecek gibi oluyorum, elma yedim 2 tane geçmiyor, evde başka bir şey de yok, 30 haftalık olduk bu gün, kaçıncı haftasına kadar sürer bu durum?🥺 başka ne yapa bilirim nolur bakın
Busra2013 narmin96 az once aynı postu actım🤕23 haftaya gırdm ılk defa bu kdr yandı hıc yasamadım cok korkuyorum cok yanıyor resmen ıcımde ates var bogazım cayır cayır gegırsem gececk gıbı az bısı degırdım zar zor cıkardım kusmada geldı cok hafıf oda cok eksıydı
Volkitolki narmin96 bende doguma kadar sürdü suan ki gebeliğimde de 23.haftada başladı 38olduk devam ediyor hala süt iyi geliyor Gavıscon diye bi ilaç var o çok iyi oluyor o bitince onun yerine naneli sakız iyi geliyor veya sil macunu sürüyordum Dilime
cennetkokulum_ narmin96 benim de öyle artık son çare gaviscon aldıracam eşime onun dışında ne içsem ne yesem faydası yok yok
Busra2013 Volkitolki ben suan 23 gırdım bugun mıdem suan yanıyor sutu nasıl ıcmem gerekıyor gecmesı ıcın
Busra2013 Volkitolki ayy sut hamıellıgım boyunca ıcmedım mıdeme ıyı gelmıo ıcsemı bır ıkı kasık soguk sut
dudininannesi narmin96 Ben gece uyuyamaz olmuştum. Su içiyordum ağzıma acı su geliyordu. Yemek yiyemiyodum kilo vermeye başlamıştım. Doktoruma dedimki ne olur bir şey yapın dayanamıyorum artık. Lansor verdi. Mide rahatlıcı hap. Her seferinde dua ediyorum doktoruma. 2 veya 3 günde bi kere içiyorum o kadar rahatım ki anlatamam. Doktorunuza sorun eğer uygun görürse verecektir zaten
Fhatice narmin96 canım doktoruna söyle ilaç yazsın başka türlü geçmez doktorum bana gaviscon yazdı onu içmeme rağmen oluyor çok berbat bişey mide yanması
derya46 narmin96 bebek sağlanıyor canim benmde öyle oluyordu yoğurt ve meyveli yogurt iyi geliyorrdu bana
Ciibiilii narmin96 33 de filan başladı 39 oldum son iki haftadır yanma kusma berbat bir hal aldı doğana kadar sürecek sanırım🥲
Toprak_hira59 narmin96 malesef dogurana kadar cekicez buz dolabinizdan sut eksik etmeyin inanin cok iyi geliyor benim ictigim gibi kesiyor yanmasini
elaweannesi İyi geceler annişler 🥳🥳🥳🥳🥳🥳 Ben her gece yaşarım sabaha kadar acıdan Ağrı’dan oturur uzanamam daha beter olur çünkü doktorum rennie şurup werdi o bile pek etki etmiyor soda içerim olmaz süt olmaz tek çare falım karbonatlı sakız alıyorum her yanmada bir iki saat çiğnerim en iyi o etki eder deneyin derim Hatta bugün eşimde saatlerce çekti rennie şurup içti geçmedi bi falım karbonatlı werdim yarım saate geçti dedi uygulamalı 😂