lina1233 Gzm23 ılık veya soğuk süt. Aç karnına kızartmadan uzak dur derim. Tuzlu salatalık, sakız, sade maden suyu. Yemek sonrası hemen uzanma bir süre dik dur. Bana bunlar iyi geliyordu. Allah yardımcın olsun çok zor ya 😖
Bssrrr Gzm23 salatalık sakiz havuç bunlar beni sakinlestiriyodu fakat son 3 gündür gaviscon kullanıyorum doktoruna sorup alabilirsin canım yemekten hemen sonra uzanma tıka basa yeme az ve sık ye. Yemekten sonra evin içinde yürü ve yudum yudum soğuk su içebilirsin canım. Benim deneyimlerin. Ve kabuğu soyulmuş yeşil elma
Gzm23 lina1233 canım süt dışında diğerleri deneyeceğim çünkü sütten bulantı zamanlarımda çok tiksindim ayırca allh razı olsun tavsiyen için senin mide yanman geçti mi canım
lina1233 Gzm23 ne demek Allah senden de razı olsun. Benim 2. Trimesterde de hepsi kesildi kusma mide bulantısı mide yanması. 23. Haftama giricem. Fakat sabahları kızartma yiyemiyorum reflüyü tetikliyor. Dikkat etmeye çalışıyorum
Gamzekvr Ben dolaptan cikarttigim muzu yedim az önce,gün boyu mide yanmam vardı şuan biraz daha iyi 😔
Guness01 1 çay kaşığı karbonat üzerine çok az yarım çay bardağı su karıştırıp fondip yapın anında kesicektir :)