Busra2013 Kızlar 23 gırdım bugun acayıp mıde yanmam var cok korkuyorum kalp krızımı dıe😂normalmı cok korkuyorum
Suicmeyiunutma Busra2013 Korkma doğum yaptığın gün geçiyor😊 doğuma kadar artık biraz sabır ben çok çektim çok iyi anlıyorum
Minicikkiz Busra2013 Çok erken başlamış sizin. İnşallah kısa sürede geçer. Benimde son bir ayım var. Arada yanıyor sızlıyor. Demekki bunyeden bünyeye değişiyor. Süt iç . Bide doktora şöyle. Bana şurup vermişti.
Luliko Busra2013 ben varım🙋🏻♀️Cayır cayır yanıyor yatınca. O yüzden kafam yüksekte yatıyorum ve gaviscon içiyorum geçirmiyor ama rahatlatıyor
Cagla25 Benim aylardır aynı 24. Haftadayım bazen rennie duo şurup içiyorum süt içiyorum çok. Zor bir durum
Busra2013 Cagla25 ay valla korkudan ölcem kalp kırızmı dıom😂normalmıymıs sımdı bu resmen ıcımde ates var
_edaa Bende aynı durumdayım 21+3 gün içinde hep yanıyor. Özellikle gece yatınca valla zor dayanıyorum gaviscon kullanıyorum doktorumun önerisiyle ama o da anlık rahatlama gibi biraz
_edaa Busra2013 sütte çok iyi geliyor soğuk sütü 1 bardak olacak kadar yudum yudum yavaş için baya hafifletiyor
Suicmeyiunutma Busra2013 Son haftalarda bebek aşağı doğru düşünce azıcık azalıyor ama bitmiyor 🥺 doğumdan sonra artık kısmetse geçer
Ayaz_Aybars_mom Busra2013 İnsallah bende zaten reflü var bide hamilelik ekleniyo tam oluyo yani maf oluyorum ama evlatlarımızın canı sagolsun
Busra2013 Minicikkiz ayyy bu hamıellık yedı bıtırdı benı gemclıgmı😂😂😂bı dogsaydı sag saglı. Saglıklı bı sekılde