Nunu29 Merhaba kızlar, bugün sabahdan vaginamda baskı hiss edıyorum tuvalete sık-sık gitmeye başladım. İnternetde okudumda servikal yetmelıkde ola bilirmiş, doktorum 1 ay önce ölçmüştü normaldı sonradan değişile bilirmiki?
Barlas_mom Nunu29 Değişedebilir ama yüksek ihtimal idrar yolu enfeksiyonu canım ben de öyle oldu yani 19+1
Benferus Nunu29 aynı haftadayız aynı şeyleri yaşıyorum doktora gittim rahim boyu falan herşey normal dedi. Hala biraz biraz ağrım var nedeni ortada yok🤷🏻♀️Bugün tek kullanımlık şase yazdırdım enfeksiyon olabilir
Betuss23 Nunu29 benim de öylr kasık ağrısı ve baskı sürekli idrara gitme ama bugün kontrolüm vardı rahim ağzına bakıldı hiçbir sıkıntı yok dedi doktorum ama cok cok dikkat et dedi ayağını sıcak tut üşütmemeye dikkat et günde 12-15 bardak su iç dedi yapıyorum 19. Haftamdayım ama insan korkuyor
Nunu29 Benferus ya çok garip yarın ben analiz verıcem enfeksion için, her hafta bişi oluyo inş sonumuz hayırlı olsun
Barlas_mom Nunu29 tek kullanımlık şase ilaç verdi doktor enfeksiyon için ama hala aynı şeyleri yaşıyorum 🤷🏻♀️ 2 hafta önce rahim ağzı uzunluğu iyi dedi öyle problemim yok yani
Nunu29 Betuss23 aynen doktordan geldiğim gün rahat uyuyorum, sabahı yine bişi oluyo insan korkuyo, benim 20 haftada daha doktor kontrolum ınş o zamana kadar dayanırım
Betuss23 Nunu29 bende öyleyim inan benim bir daha ki kontrolüm 24. Haftada ama bu arada detaylı ultrasona gideceğim yine de dayanamazsam erken giderim 😇😇
Barlas_mom Papatya-Kokusu Evet canım erkek dedi doktor ☺️🌝 sizin de erkekti sanırım öyle hatırlıyorum
Barlas_mom Papatya-Kokusu Hadi yaa bende hep kız hissetmiştim ama doktor 16 haftanın sonunda erkek olduğunu söyledi ☺️☺️ Sağlıkla gelsin minikler inşallah 🥰🙏🏼