ezgiyalcinyigitulger Arkadaşlar bugün Doğuma gidiyorum epidural sezeryan olucam çok korkuyorum inşallah sağ Salim çıkarız dualarınızı beklerim hepinizi allah kurtarsın sağlıkla inşallah ... 🙏
Zeynebinannesi ezgiyalcinyigitulger Rabbim sagsalim bebeginizi kucaginiza almayi nasip etsin bize de dua edin
sbl89 ezgiyalcinyigitulger Rabbim hayırlısı ile bebeğinize kavuşmayı nasip etsin inş cabucak iyi olursun dualarımız seninle 🙏🏻👶🏻
ErvaVeBebegi ezgiyalcinyigitulger insallah sag saglim kucagina almak nasip olur canim isteyen herkeze nasip olsun insallah 😍
pamuksekerinannesi ezgiyalcinyigitulger Allah yardımcın olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin İnşallah 🙏
ezgiyalcinyigitulger Hepinize çoook teşekkür ediyorum darısı isteyen bekleyen herkesin başına inşallah ...
Sydgrdl ezgiyalcinyigitulger sag salim hayırlısıyla kucağına al insallah canim Allah yar ve yardımcın olsun
Melekcansu Şimdiden batana millete annesine babasına haırlı bi evlat olsun inşallah Allah bereketiyle sağlığı sıhhatiyle kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bende görürmüyüm o günleri 😀
ezgiyalcinyigitulger Melekcansu aminnnn ... ben de öyle diyordum İnan nasıl geçti anlamadım Allah’ın izni ile görürsün elbet 🤗
Akgumus19 ezgiyalcinyigitulger hayırlı uğurlu canım Rabbim size bağışlasın analı babalı inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz 🙏🏻😘