yunusemreninannesiii Kızlar ben 2li tarama testi yaptırdım cok şükür rabbıme temiz çıktı doktorum bitane daha test önerdi bu 2liden daha iyi dedi kesın bi dille bende korkuyorum bir şey çıkar dıye sizce digerininde temız çıkan hepsı temız mi çıkıyor 😢
Gonul_1 yunusemreninannesiii 2li temzi cıktıysan 3 4lüye gerek yokki ne testi yaptırmanız önerdi ve siz sormadınız mı 2li temiz cıktı neden yaptırayım diye
Lulikli yunusemreninannesiii canım ikiliden sonra bi sonraki randevuda damak yarıklığı sırt açıklığına bakılıyor belki de odur. O 3lü ya da 4lü değil diye biliyorum. Benim doktorum bu şekilde istemişti ikiliden sonra. 3lü 4lünün hiç adı geçmedi
Selin12- yunusemreninannesiii nifty testinden bahsediyor heralde doktorunuz %80 doğru çıkıyor diyorlar ben yaptırmadım ayrıntılı ultrason yaptırdım
dakpinar- yunusemreninannesiii 3lü 4 lü var evet sanırm benım pek bilgim yok ama 20. Haftadan sonra detaylı ultrason var o çok önemli bebeğin tüm organlarına bakıyorlar 1 saati gecıyor. Ben ikili yaptırdım temiz çıktı hiç 3 lü falan düşünmedim direkt detaylı yaptırdım 🥰 siz de öyle yaptırabilirsiniz ki zaten doktorlar genelede ikili de sorun yoksa direkt detaylı yaptırın diyorlar 🌸
yunusemreninannesiii dakpinar- benım ki cok kesın dille yaptır dedı cok memnunum doktorumdan ama özel hastane o yüzden mı diye düşünmüyor degılım bana tahlillerimi bile git sağlık ocağında yaptır dedı hep
yunusemreninannesiii Gonul_1 bu ondan daha iyi dedi geçiştirdi yaptırmam gerekıyorsa yaptırayım dedim yaptır ihmal etme dedi bende eşimde yaptıralım dedi ama işte şeyi soruyorum o temız çıktı ya bunda daha sorun çıkan oldu mu
Ayseela7 Hem ikili hem dörtlü test yaptırdım bende. İkili temiz çıkmıştı ama doktor yaptıklarını söyledi bende yaptırdım sorun cıkmadı çok şükür
yunusemreninannesiii Ayseela7 cok şükür gerçekten cok düşünüyor insan 2li atlatana kadar zaman geçmedi düşünmekten
Gonul_1 yunusemreninannesiii anladım bilmiyorum ki ben de 2li yaptırdım temzi cıktı diğerlerine gerek yok dedi ama İcin rahat etsin diye yaptır istersen tabi
Eusluu yunusemreninannesiii canım aldırmayı düşünüyorsun heralde yoksa neden bu kadar test yaptırmak istediğini anlamadım eğer aldırmayı düşünmüyorsan bu kadar strese sokup testlere girme detaylıya git yeterli yani her sorununa bakıyorlar
yunusemreninannesiii Eusluu almayı düşünüyorsun derken ne aldırması saçma sapan yorumlar da bulunmayın yazdığım seyı de dikkatlı okuyup anlayıp buraya yorum yaparsınız sevınıırım doktorum önerdi dıyorım bu benım ilk gebeligim ilham etme dedi bende bi sizlere sordum neden hepsi bu
Eusluu yunusemreninannesiii o zaman neden yaptırmak için onay bekliyorsun anlamadım ki sorun çıkmamış doktorların her istediği testi yaptırsak maddi manevi yıkım sürekli gerek varmı yani He aldırmayı düşünen Biri olur yaptırmakta ısrarcı olur onu ben bilemem herkesin kendi kararı ben hiçbirini yaptırmadım çünkü aldırmayı düşünmüyordum sadece detaylıya girdim ama doktoruma sorsan hepsini yaptır diyor 🤷♀️