1kucukbaby 29 ekim de 40 5 kasım da 108 8 kasım da 208 çıktı yükselir mi ??? Böyle sorun yaşayanlar bana bilgi verebilir mi bilen anlayan var Mı
melekce Evet bir yukselis var ama iki Gune bir yaklaşık iki katına çıkmalı değer deniyor. Rabbim gönlünüze göre versin inşallah olumlu olur herşey.
1kucukbaby marbling10 carsamba tekrar gelmemi istedi kan vereceğim netice belli olucak sansa da ihtiyacım var tabi 400 500 olmadı gerek ilk defa yaşıyorum görüyorum hayatımda
marbling10 1kucukbaby gerilere düştükçe yorum yapmanız lazım sabitleyemezsiniz. Arkadaş geri düşmemesi için yorum yapmış size
portakalcicegii 1kucukbaby sabitleşmiyor kuzum. Yorum yapıldıkça açtığın başlık daha üstlere çıkıyor, daha fazla kişiden cevap alabiliyorsun 😍🤍
baysmeri 1kucukbaby inşallah yükselir hayırlısıyla ama bu gebeliğim negatiften pozitife dönüştü resmen Rabbim ol derse olur
1kucukbaby Ebrubuse evet artış var ama katlayarak artmıyor tükendim artık ya çözümü yok hiç bisi yok dua ediyorum sadece hayatımda ilk defa duydum karşılaştım