Faddoli23 32 haftalığım bugun popomun üstüne düştüm Kanama yok ağrı yok zaten az hareket eden bebegim var suan da cok hissetmiyorum korkuyorum basina gelen varmi
FusunF Faddoli23 canım benim yengem düştü kanaması oldu ama yiğenim şuan 1 yaşında kanama Ağrı yoksa korkma inşallah birşey olmamıştır
Ebrubuse Faddoli23 sağlık ocağında dopler cihazla kalbini dinletebilirsin her zaman 19 haftadan büyükse
Yagmr000 Faddoli23 ben merdivenlerden yuvarlanmıştm birşey olmamışti çok şükür ama kan uyuşmazlık iğnesi böyle dusmelerde falan yapılıyormuş doktorum gerek olmadığını söylemişti siz doktorunuza görünün
Faddoli23 minikanne- şehirden çok uzakta bı koy deyim şuan burda saglik ocagina gittim kanama yoksa hareket ediyosa sıkıntı yok dedi ama basina bole bisey gelenden fikir almak iyi olur diye burayada soruyum dedim
Seyda1453 Ben de 30 haftalıkken sandalyeden düştüm. Rahim ağzı kisaligim da vardı 28mm. Kanama vs olmadi bebeğim de çok şükür iyi. Allah’ın izniyle bir şey olmayacaktır inşaallah
melekce Kanama ağrı yoksa yoktur bişey inşallah canım içini ferah tut. Çikolata gibi tatlı biseyler yer hareket eder