Gzmysf1608 Puset örtüsü almak istiyorum ama çok kullanılmayacağı için çok fazla para vermek istemiyorum var mı uyguna alan önerirse sevinirim
BaharAkarakurt-2010 Gzmysf1608 merhaba canım ben lolons sayfasından aldım 30 TL olan bir modeli bak istersen başka şeyler de var güvenilir ve uygun bir sayfa ♥️
Minicikkiz Gzmysf1608 Ben trend yoldan Puset minderi örtüsü vs takım aldım 155 TL. Daha uygunlarida vardır bak istersen.
Lavantakokusu BaharAkarakurt-2010 Gzmysf1608 Bende lolons.com dan aldım hatta dün geldi çok güzel sevi bebe markasının, 40 TL verdim kargo ücretsiz tüm ürünlerde
BaharAkarakurt-2010 BaharAkarakurt-2010 ben puset örtüsü ve tek almim diye yanında bi de penguenli tulum vardı şapkasıyla bir 20 TL idi oda yani hem puset örtüsüne hemde tuluma 50 TL ödedim kargo ücretsiz şuan bide
EniseeM Yarım metre fln kumaş alıp bir terziye diktirmek en mantıklısı bence 🤭Ben baby nast takımı içinde diktirdim, diktirmek daha az maliyetli oluyor bide kumaşı kendimiz seçtiğimiz için tam zevkimize göre oluyor.