https://imgyukle.com/i/kc6ewM
https://imgyukle.com/i/kc9E8Q
Öncelikle herkese hayirli sağlıklı doğum hangisi ise onu dilerim🙂 🙏
40+2 haftalıgiz biz hala gelmedi Paşa’nın keyfini bekliyorum bu esnada aranızda fikir sahibi olmak isteyen görmek istiyen merak edenler için hastane cantami paylasmak istedim.. benimki en minimalist bir çanta oldu abartı birşey fizuli birşey yok ( bana göre)
Bebeğim için 🤰🤱
🌹Yaptirdigim 11 li çıkış setinden bataniyesi,tulumu,atleti,ayrıca alıp koyduğum uzun kollu zibini, (çıkış setindeki uzun kollu zibini koymadım cunki isimliydi ve kalındı )
Şapkası ve son olarak bezini bir yere koydum üstüne hemşireye verilecek yazdım :)
🌹Ekstra beşli takımlar koydum ayrı bir poşete 4 adet koymusumdur çünkü hastanem 1.5 gün yatış veriyor nerdeyse 2 gün kusar veya birşey olur diye o şekilde tercih ettim
🌹15 adet bez ve ıslak mendil
🌹 Çıkış setimizdeki yastigimizi koydum ( resim için)
🌹2 adet muslin örtüsü ( biri ana kucağı örtüsü diğeri alt değiştirmede kulanmak istediğim için)
🌹1 adet ağız bezi
🌹4 çorap
🌹Bebek temizleme pamuğu
🌹Ana kucağı kalın bataniye
🌹Pişik kremi felan koymicam kış ayında pişik olması riski çok az evde bulunduruyorum ama kulanmak icin zaman gerekir bnce🤏🙂 biberon ve süt sağma pompası da koymuyorum emzikte koymuyorum evrene güzel düşünceler yolluyorum umarım ihtiyaç olmaz olursa hastanemiz temin ediyor zaten 🙂
❤️Kendim için 👇
🌹 Lohusa takımı altlı üstlü ve hirkali pijama takımı içeriğine hasta bezi emzirme sütyeni ve çorap koydum ebe isterse anem direk verebilir bu şekilde hazır da bulundurdum ayrı ayrı koyanlarda var
🌹1 adet daha onu düğmeli pijama takımı koydum yedek
🌹Depend ve ayrıca ped
🌹İç çamaşırı
🌹Kendimiz kulanabilelim diye ıslak mendil
🌹Küçük boy çöp poşeti ( kirli eşyalar için)
🌹Ruj ve göz.kalemi
🌹Havlu kağıt
🌹Hastaneden çıkarken giyebilcegim temiz kıyafet
🌹hırka
🌹Korse
🌹Terlik
🌹Eksik olarak kolonya alicam ve emzirme atleti ve göğüs pedi kaldı inşallah bu şekilde tamamiz sizce eksik varmı veya fazla sizler ekstra neler koydunuz bilgi bilgiden üstündür 🙂😁🙏 tekrar hayırla sağlıklı kavusmalar diliyorum