Ar2020 Tam bir haftalık taze anneyim ve ilk kez girebildim sayfaya😜 Harika bir doğumdu ve ağrısız acısız ikinci gün itibari ile ayaklandım kısa öz sormak istediğiniz birşey varsa. Yardımcı olabilirim😍 oğluşumla aşk yaşıyorum o kadar güzel bir duygu Kİ🥰😍
Rmzyeasya Ar2020 Maşallah Allah bağışlasın size şimdi agrınız felan yok mu bnde Çarşamba günü sezaryen olcm çok korkuyom
ebru_d_ Rmzyeasya hayirli olsun oncelikle 😊 karniniza bastiriyorlar diyolar ama dogru mu acaba bir de size de yaptilarsa nasil bi agriysi korkulacak gibi miydi bir de ayaga kalkisiniz nasil oldu acaba 🙏
Ar2020 Rmzyeasya spinal mi olacaksınız spinal olacak iseniz sıfır ağrı yarım saatten fazla kalmışım içeri de fark etmedim bile hiç korkma bebeğinin sesini duyunca kokusunu o an alınca herşey unutuluyor
Merveonay ebru_d_ canım bence spinal sezaryen oldum ama karna bastırmayı ilk defa senden duyuyorum kesip bebeği alıp dikiyorlar niye bastırsınlar ki
Ar2020 ebru_d_ teşekkür ederim öncelikle ameliyat anının da yapılan hiç birşeyin ağrısını hissetmiyorsun bastırma dediğin ben hissetmedim doğumdan sonra sadece kum torbası koyuyorlar ben de ilk duyunca büyük birşey sandım ama küçük birşeymiş bir o zman ağrı hissettim o kadar akşamına ayağa kalktım rahattı sonra bol bol yürüyüş
gunesveguney ebru_d_ herkeste yapmıyorlar canım pıhtı çıkması için yapılıyormuş bende 10 gün oldum o an pıhtı çıkışında sorun olmadığı için karna bastırma falan olmadı
Sinemmmmm58 ebru_d_ o karina bastirma olayini her hastane yapmiyoe bende spinal sezeryan oldum hic kimse yapmadi ayaga kalkarken biraz zorlandim ben 3 kisi birlikte kaldirdilar beni ama.oyle aman aman bi agrisi yok
Busradmrpnr Merveonay ben de sezeryan oldum ve evet karna bastiriyorlar ilk gün 4-5 defa yapıyorlar içinde kan birikmemesi için diyordu doktorum
ebru_d_ Merveonay ameliyattan sonra odaya gecince yapiyolarmis diye duydum bende pis kanin atilmasi icinmis bende 1-2 defa yapiliyo diye duydum
Hlyarsln ebru_d_ evt doğru ama bna 1 kez uygulanmıştı zaten bildiğim kadarıyla da ameliyat esnasında kanın coğu gıdıyr
Merveonay Ar2020 kum torbası ne alaka ay ben şok şuan kalp ameliyatımı kum torbası ne için ben ne gördüm ne duydum ameliyat bitti zaten ameliyatında yukarıdaki lambalardan birinden yansıdı izledim hep ne öncesi ne sonrası torba bastırma falan bana hiçbirisi yapmadılar siz nerde doğum yaptınız
Ar2020 Merveonay ben yaşadığım için yazdım canım spinal oldum ve herşeyi gördüm hatta kum torbası karnım da 3 4 saat kaldı bazen elimde kaldırıyordum ağılık yapıyordu Gebze medikal de yaptım doğumum genel anlam da harika geçti
gunesveguney Merveonay banada ameliyattan çıkarken koydular ufak bi kum torbası 2 saat kadar kaldı karnımda kan akışı pıhtı pis kan çıkışı için koyuyorlar sanırım, bastırma olmadı bende 2 saat sonra kum torbası alındı karnımdan ondan 2 saat sonra da kalktım ayağa hemen
Ar2020 Miniktosbaa aşırı rahat geçecek bak görürsün korkulacak hiç birşey yok herşey bebeğini görene kadar 😍😍
Ar2020 Tugcedgn benim zorunlu sezeryandı tabi ki normal isterdim ama sezeryan dan hiç korkma ben ilk günden sonra atlattım hemen geldim eve hastanede de yatak yüzü görmedim o derece kendimi iyi hissettim bol şans pozitif düşün 😍😍😍 ve sağlıkla kucağına al inşlhhh
honeysmom Ar2020 cuma günü bende sezeryan olucağımm öneriniz var mıı? 🙈 çok heyecanlıyım birazda tedirginim.
Gamzenur37- Ar2020 bende 18inde sezeryan olucam yeni belli oldu, biraz gerildim nasıl bir süreçti kolay atlatmak için tavsiyeleriniz var mii
Ar2020 Gamzenur37- ben sadece doğumum olduğu gün zorunlu 6 7 saat kalkman yasak ya onun dışında hep ayakta idim birinci günü yanım da yengem kaldı ertesi gün eşim kaldı sadece o derece rahat haraket edebiliyordum sonra eve geldim hep tekim şuana kadar tek baktım evimin işini de yemeği de tek yaptım ameliyat bir günlüktü hemen toparladım anlayacağın o yüzden korkma ben kendime inanamıyorum doğum yaptım günlük hayatıma devam ettim resmen sende öyle düşün en önemlisi pozitif olmak ❤️
Ar2020 Rmzyeasya gözün aydın kusura bakma yazmışsınız ama ben çocuktan fırsat bulup giremedim bile gözün aydın umarım güzel geçmiştir hoşgeldin uykusuz gecelere 😂